Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan, hol ismerkedjek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, hol ismerkedjek, ha alacsony vagyok? F

Figyelt kérdés

Sajnos csak 175 cm mély vagyok. A legtöbb velem egyidős srác magasabb nálam, nyilván nincs lézeres magasságmérő a szememben, de a tizen-huszonéves, velem egyidős srácoknak az átlagos magassága olyan 180-182 cm körül lehet.

Azt vettem észre, hogy a lányoknak elég fontos a testmagasság, viszont azon, hogy mekkorára nőttem, nem tudok változtatni. Az se segít, hogy a velem egyidős lányoknak az átlagos testmagassága 170-175 cm körül van kb (ismét mondom, nincs lézerszemem, és nem mérek le mindenkit mérőszalaggal, de azért magamhoz viszonyítani tudok), akik számára már inkább alacsony vagyok.

Mit tegyek? Nőni már nem fogok... :/

2021. júl. 5. 10:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
65%

175 tök átlagos, normális férfi magasság.

Ne görcsölj ezen, mert kisugárzik. Az a nő, aki meg ennyin kiakad (ez kb olyan, mint amikor a pasik mérlegre állítják a nőt), neked kellene örülni, mert szűri magát.

Mondom ezt 191 centi magasságommal. Nem számít.

2021. júl. 5. 10:16
 2/37 anonim ***** válasza:
82%
Ismerkedj alacsonyabb lányokkal, vagy olyanokkal, akiket nem zavar, ha kb egymagasak vagytok. Egy dologban biztos lehetsz, ha frusztrált vagy emiatt, csak rontadz a helyzeteden. Barátkozni kell, ismerkedni, jól érezni magad, ha bejön valaki, elhívod randizni, ha visszautasít, akkor ezt békésen elfogadod, és lapozol.
2021. júl. 5. 10:16
 3/37 Ruby04 ***** válasza:
79%

Kedves kérdező! A 175 centi nem alacsony, megkockáztatom, magasabb az átlagnál. Qvára nem ezen múlik. Nekem is voltak korábban ismerkedési nehézségeim, pedig 186 vagyok.

Nem ezen múlik. Menj oda egy lányhoz, ne béna szöveggel, és mondd neki azt, amit hallani akar. Siker!

2021. júl. 5. 10:19
 4/37 Ruby04 ***** válasza:
100%

Amúgy a házunkban lakott egy bácsi, 96 volt, gondolom azóta már nem él. Gyanítom, nagy kujon volt. Olyan öreg volt, h a II. Vh-ba már be sem hívták.

És kicsit off, de anekdotaként mondta, mekkora szerencséje volt, h alacsonyabb, mert a magasabbakat mindig eltalálták a lövészárokban.

2021. júl. 5. 10:23
 5/37 anonim ***** válasza:
81%
Alacsony lányoknál próbálkozz. Nekem mindig a 170 volt a zsánerem. Te még magas is lennél. (Nem kérek privit, mert nem vagyok a te korcsoporotod, csak arra fel mondom, hogy vannak ilyen nők, akiknek nem kell magas pasi, főleg a hol a családban is sok az alacsony és általad kedvelt férfi rokonok is alacsonyak.
2021. júl. 5. 10:24
 6/37 anonim ***** válasza:
81%
Én 165 cm vagyok, nőni már én sem fogok, még is voltak barátnőim és jelenleg is van, Szóval ezen nem múlik semmi. ÉS mint egy előttem levő is írta, ne legyél frusztrált mert az nagyban ront az esélyeiden.
2021. júl. 5. 10:31
 7/37 Ruby04 ***** válasza:
78%

#6 Hogy a faxba jössz ahhoz, h vki megosztja a frusztrációit, te meg proli módon közlöd, h “nyomorék gondolkodásmód”.

Milyen alapon beszélsz így egy másik emberrel? Lehet, h ez nálad nyerő, de szerintem alantas és aljas.

2021. júl. 5. 10:37
 8/37 Ruby04 ***** válasza:
80%

És miért reméled? Én azt remélem, h lesz. Ez merő rosszindulat, dobj be egy felest sörrel és jobb lesz.

Tényleg, miért kívánsz rosszat (magányt) egy ismeretlennek?

Ez az, amit sosem értettem.

2021. júl. 5. 10:40
 9/37 anonim ***** válasza:
70%
175 centi mély? Az teljesen normális magasság. Abszolút nem ezzel lesz a baj esetedben.
2021. júl. 5. 10:41
 10/37 anonim ***** válasza:
84%

Akkor én most szembe megyek a sok 185+ vagyok, de szerintem nem számít és a csak beképzeled, hogy nem válaszolnak neked a lányok válasszal.

Van (néhány) olyan lány, akinek nem ez lesz az első szűrő, csak nehéz őket megtalálni, ezért többszörös erőfeszítéseket kell beletenned az ismerkedésbe, mint egy átlag magas srácnak.

Szóval mindig, mindenhol ismerkedj, vagyis inkább barátkozz össze lányokkal, flörtölj velük, amíg nem találsz olyat, aki vevő rád.

Fiatalnak tűnsz, tini korban a lányok nem annyira mennek a magasságra, meg aztán 30 után se, ha minden másban rendben vagy.

2021. júl. 5. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!