Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan, hol ismerkedjek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, hol ismerkedjek, ha alacsony vagyok? F

Figyelt kérdés

Sajnos csak 175 cm mély vagyok. A legtöbb velem egyidős srác magasabb nálam, nyilván nincs lézeres magasságmérő a szememben, de a tizen-huszonéves, velem egyidős srácoknak az átlagos magassága olyan 180-182 cm körül lehet.

Azt vettem észre, hogy a lányoknak elég fontos a testmagasság, viszont azon, hogy mekkorára nőttem, nem tudok változtatni. Az se segít, hogy a velem egyidős lányoknak az átlagos testmagassága 170-175 cm körül van kb (ismét mondom, nincs lézerszemem, és nem mérek le mindenkit mérőszalaggal, de azért magamhoz viszonyítani tudok), akik számára már inkább alacsony vagyok.

Mit tegyek? Nőni már nem fogok... :/

2021. júl. 5. 10:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
42%

8.-nak.

Miért, szerinted nem unalmas, hogy minden nap itt picsog valaki, hogy SZERINTE, azért nincs nője, mert alacsony? Miközben nem 150, hanem átlagos, 175 centis?

2021. júl. 5. 10:41
 12/37 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanott ahol a magasabb srácok is.

Amúgy nem vagy alacsony. Én alacsony vagyok, annyi a hátránya, hogy nálam sokkal magasabb lányokkal sose kezdtem, csak hülyéskedtem.

2021. júl. 5. 10:43
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

11

191 vagyok. Soha nem jött oda hozzám nő utcán, eseményen, sehol.

Az, hogy valakinek ez tetszik (kb olyan, mint a mell. Nem tehet róla, kinek mekkora, mindenkinek más tetszik), még lehet totál bunkó, semmilyen a nő. Ezer éve nincs nőm, mert nem találok olyat, akivel tervezni is lehet, nemhogy csacsogásnál többet kommunikálni.

12

minek vagy akkor itt? olvass egy könyvet. Ja...az túl bonyolult. Vagy talán téged is l..nak a nők és itt éled ki?

2021. júl. 5. 10:48
 14/37 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted akkor én mit mondjak a 162 centimmel? Nyomorék vagy, nekem is volt barátnőm, nem ezen múlik, de nagyon provokatív, műhiszti szaga van a kérdésednek, neked más problémád van, de az nagyon.
2021. júl. 5. 10:52
 15/37 anonim ***** válasza:
63%
Ja jó, is, hogy írtam, jelentettem is, szívesen. 😘😊🙂😉🤗
2021. júl. 5. 10:53
 16/37 anonim ***** válasza:
68%
"volt barátnőd" Persze, hogy csak volt. A neten nyomorékozól másokat persze, hogy nem tudsz megtartani egy nőt XD
2021. júl. 5. 10:55
 17/37 anonim ***** válasza:
22%

Komolyan, nem mentek oda hozzád a nők maguktól, neked kellett odamenned férfiként. Elmorzsolok majd érted egy könnycseppet.

Ők viszont szoba álltak veled, csevegtetek, de neked nem jött be.

Előtte azért szemeztetek, megnéztek maguknak, volt egy kis mosoly is.

Vagy csak úgy random mentél oda csajokhoz. Nem hiszem.

Megkaptad az esélyt, de te nem éltél vele.

2021. júl. 5. 10:56
 18/37 anonim ***** válasza:
53%
Jólvan picúrka, te biztos tudod kihez ki megy oda
2021. júl. 5. 11:02
 19/37 anonim ***** válasza:
63%
#16 #18 ja mert hozzád egy csaj sem mi, és féltékeny vagy kicsit? Vágom, nem gáz figyelj, amúgy, csak annyi a titok, hogy légy jó fej és ne egy tapló, akkor menni fog. 😊😏
2021. júl. 5. 11:08
 20/37 Ruby04 ***** válasza:
33%

Én már nem tudom, ki kicsoda, egyedül én vagyok nick-kel (nikkel), de..

Kérdező. A 175 cm átlagos. Az nem alacsony.

[link]

2021. júl. 5. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!