Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, hol ismerkedjek, ha alacsony vagyok? F
Sajnos csak 175 cm mély vagyok. A legtöbb velem egyidős srác magasabb nálam, nyilván nincs lézeres magasságmérő a szememben, de a tizen-huszonéves, velem egyidős srácoknak az átlagos magassága olyan 180-182 cm körül lehet.
Azt vettem észre, hogy a lányoknak elég fontos a testmagasság, viszont azon, hogy mekkorára nőttem, nem tudok változtatni. Az se segít, hogy a velem egyidős lányoknak az átlagos testmagassága 170-175 cm körül van kb (ismét mondom, nincs lézerszemem, és nem mérek le mindenkit mérőszalaggal, de azért magamhoz viszonyítani tudok), akik számára már inkább alacsony vagyok.
Mit tegyek? Nőni már nem fogok... :/
Well, a 170 centis magasságommal valószínű csak véletlen dugtam meg 3 nálam sokkal magasabb lányt is :D
Amúgy ez tipikus. Mindig kell valami indok, hogy miért vagy böszme és szerencsétlen a nők terén. Ez mindig a magasságról szól, vagy arról hogy nem vagy pénzes. A harmadik ok pedig hogy ronda vagy.
Ha 190 lennél akkor se lenne senkid, mert pancser vagy. Önbizalomhiányos, 0 kommunikációs képességgel rendelkező egyed, fa arccal.
Ezen kezdj el inkább dolgozni, ne a gyakorin sírj, mert ezzel sokra nem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!