Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan, hol ismerkedjek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, hol ismerkedjek, ha alacsony vagyok? F

Figyelt kérdés

Sajnos csak 175 cm mély vagyok. A legtöbb velem egyidős srác magasabb nálam, nyilván nincs lézeres magasságmérő a szememben, de a tizen-huszonéves, velem egyidős srácoknak az átlagos magassága olyan 180-182 cm körül lehet.

Azt vettem észre, hogy a lányoknak elég fontos a testmagasság, viszont azon, hogy mekkorára nőttem, nem tudok változtatni. Az se segít, hogy a velem egyidős lányoknak az átlagos testmagassága 170-175 cm körül van kb (ismét mondom, nincs lézerszemem, és nem mérek le mindenkit mérőszalaggal, de azért magamhoz viszonyítani tudok), akik számára már inkább alacsony vagyok.

Mit tegyek? Nőni már nem fogok... :/

2021. júl. 5. 10:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
185 cm alatt nincs nő, fogjuk már fel!
2021. júl. 5. 21:36
 32/37 anonim ***** válasza:
DE
2021. júl. 6. 09:33
 33/37 anonim ***** válasza:
szemetet kell felszedni, nem a nőket
2021. júl. 6. 09:56
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
Exem is 175 cm, valagnyi nője volt már, gyakorlatilag megdugta a fél várost. Nem tűnik úgy, hogy ebben a magassága akadályozta volna. Ja és nem gazdag, nem is kifejezetten jóképű.
2021. júl. 6. 18:55
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon ferfias....(ironia)
2021. júl. 6. 19:24
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Most volt nemrég randim 175cmel és a lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy 2cmel alacsonyabb vagyok tőle:D fejben kell ezt rendbe tenni nem ráfeszülni. :D
2021. júl. 6. 21:32
 37/37 anonim ***** válasza:
44%

Well, a 170 centis magasságommal valószínű csak véletlen dugtam meg 3 nálam sokkal magasabb lányt is :D

Amúgy ez tipikus. Mindig kell valami indok, hogy miért vagy böszme és szerencsétlen a nők terén. Ez mindig a magasságról szól, vagy arról hogy nem vagy pénzes. A harmadik ok pedig hogy ronda vagy.

Ha 190 lennél akkor se lenne senkid, mert pancser vagy. Önbizalomhiányos, 0 kommunikációs képességgel rendelkező egyed, fa arccal.

Ezen kezdj el inkább dolgozni, ne a gyakorin sírj, mert ezzel sokra nem mész.

2021. aug. 11. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!