Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, hol ismerkedjek, ha alacsony vagyok? F
Sajnos csak 175 cm mély vagyok. A legtöbb velem egyidős srác magasabb nálam, nyilván nincs lézeres magasságmérő a szememben, de a tizen-huszonéves, velem egyidős srácoknak az átlagos magassága olyan 180-182 cm körül lehet.
Azt vettem észre, hogy a lányoknak elég fontos a testmagasság, viszont azon, hogy mekkorára nőttem, nem tudok változtatni. Az se segít, hogy a velem egyidős lányoknak az átlagos testmagassága 170-175 cm körül van kb (ismét mondom, nincs lézerszemem, és nem mérek le mindenkit mérőszalaggal, de azért magamhoz viszonyítani tudok), akik számára már inkább alacsony vagyok.
Mit tegyek? Nőni már nem fogok... :/
Én is ennyi vagyok, nah nem egy vagin sikersztorit fogok leírni most :D de ennyivel is lehetséges csak ne kattogj rajta. Az biztos, hogy 10/9 nőnek inkább a 180 lenne jó mert ha vesz fel magassarkút akkor nem magasabb.(zsiráfokat nem beleértve)
Ez van. Nem kell ezen zsibbadni.
Jja, nem ez a lényeg, h ismételjem magam.
Légy bátor! És akár magasabb nőket is meg tudsz hódítani. Ugyan én nem szeretem a mulatós zenét, de tökre bírom Emiliót. Vagy egy fejjel alacsonyabb, mint a felesége, Tina. Szóval fel a fejjel, max. nem. És akkor? Jja, és kisugárzás!!! Boldog, magabiztos arc. És ne beszélj magadról. Őt kérdezd. Sose! Ha mesél vmiről, sose vágj közbe, h “én”. Csak ő. Ne is nagyon ejtsd ki az én szót. Figyelj rá, és jegyezd is meg, mit mond.
A 175 Cm teljesen normális magassàg, nem ez a nagyon alacsony kategória.
Rengeteg nő van aki 155-170 Cm közötti magasságú! Köztük keresgèlj, ne a hosszucombú modellek között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!