Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér es impotens, ismerkedjek tovabb vele?
Megismerkedtem valakivel, nagyon jól megertjük egymást, eszméletlenül kedves hozzam.
Viszont az első találkozásnal kiderult hogy nem ugy nez ki mint a képen.
Magas, viszont számomra nagyon kövér. Kb 130 kilóra saccolom. Puha testű, nagyon nagy a hasa.
Az " aputestet" kimondottan szeretem de ez már túlzás.
Ez már 2x apu test egy személyben.
De a személyisege nagyon tetszik, szeretek vele lenni.
Tegnap délután 3 és este 10 között megittunk egy üveg bort ,tehát nem volt sok, nem lettünk részegek. Gondoltam adok egy esélyt a dolognak meg már amúgy is nagyon ki voltam éhezve....
Már csókolózás közben éreztem hogy nem áll fel neki és mindenhogy próbáltam felallitani, szó szerint 30 percet szenvedtünk de egyszerűen nem állt fel neki.
Én amúgy egy szexi ,ápolt nőnek tartom magam és ő is azt mondta hogy nem az én hibám csak nagyon fáradt.
Ezen kívül reggel meglattam hogy zokniban aludt.
Miert nem vette le a zoknit?
Lehet hogy gombás a korme?
A fogai is elég sárgák mert dohányzik de amúgy nem volt budos csak én a tisztaságra nagyon ki vagyok elezve.
Naponta 2x-3x zuhanyzok és egyből megerzem ha valaki nem teljesen tiszta .
Mit tegyek?
Adjak még egy esélyt a dolognak vagy engedjem el?
Azóta nem beszéltem vele .
Mar csak azon gondolkodom, mennyire lehetek legbelül magányos és elkeseredett , ha még egy számomra visszataszító külsejű 150 kilós férfinak is esélyt adtam ,sőt próbáltam ragaszkodni hozzá. :-(
A mekiben ô is vacsorázott??
Ha igen, akkor nem 100-as az tuti
Eddig fizetett mindent? Most hirtelen nem?
Nem állt fel neki > az ilyen túlsúlyos férfiaknal ez garantálható, és nem, nem lesz jobb!
Az alban férfiak ilyenek, a felesege is 100% tudja, hogy csalja
Lehet neki is van valakije (mondjuk egy ottani nem-alban gazdagabb pali) és csak kivár.
A férfi mivel foglalkozik?
"mennyire lehetek legbelül magányos és elkeseredett , ha még egy számomra visszataszító külsejű 150 kilós férfinak is esélyt adtam ,sőt próbáltam ragaszkodni hozzá"
Végre rájöttél, hogy mi a szitu. Építsd fel az önbecsülésedet és várd meg azt a férfit, aki megadja neked, amire vágysz. Ne a szexhiány, a szeretethiány, vagy a gyerekednek hiányzó apa miatt állj össze valakivel. Lehet, hogy a dagadt fickóban tetszett az intellektusa, de ezt leszámítva iszonyú sok, teljesen értelmetlen kompromisszumot hoztál, sőt, megalkuvó voltál. Képes lettél volna úgy összejönni valakivel, hogy a személyisége egy részétől konkrétan undorodtál. Az sem lenne ördögtől való, ha néhányszor elmennél egy pszichológushoz, hogy egy kicsit összerakjátok az önbecsülésedet.
Igen....
Szombaton ismet elkezdtunk beszelgetni.
Vasarnap is es tegnap is talalkoztunk mert nem tudom szavakba foglalni hogy mennyire kedves velem és a kisfiammal
A fiam sokszor kerdezi hogy hol van,tegnap azt mondta hogy szereti.
Annyira fájt az egesz hogy megprobaltam még egy esélyt adni a dolognak.
Egyszerűen nem megy !!
Tegnap a 40 fokban hosszú nadrágban volt ami 20 centivel a lába alatt végződött.
Elég izzadt lett (friss izzadság) ami gondolom a súlyától adódik.
Sárga a foga ,nem vonzódom hozzá egy picit sem.
Főztem, megittunk egy pohar bort ,sétáltunk, játszott a gyerekkel de este sajnos ki kellett mondanom ami egész nap nyomta a lelkemet.
Egyszerűen nem megy.
Picit sírt,azt mondta hogy nagyon szeret, de azt mondta hogy elfogadja a döntésemet.
Éjjel írt egy hosszú üzenetet, abszolút nem sértő, inkább szomorú, majd kitörölte a számom.
Van egy közös képünk tegnaprol, a fejét eltakartam,nem felismerheto úgyhogy megmutatom. Utána magamról is szívesen felteszek egy képet arc nélkül.
Egyszerűen nem az ilyen típusú férfiakhoz vagyok szokva
Másrészt a helyes ,intelligens férfiak sajnos már nem szeretnének velem semmi komolyat. Nekik már én nem vagyok elég jó.
Viszont azt érzem hogy inkább egyedül lennék, boldogan mint valakivel aki külsőleg taszít és alig várom hogy elmenjen.
Szeretem, és tényleg kedvelem de a külseje számomra nem elfogadható.
Neki is van egy beszűkült, depressziós személyisége, de azzal neki kell megküzdenie, ha változtatni akar az életén.
Neked viszont teljesen nyilvánvalóan alaptalanul van a béka feneke alatt az önértékelésed. Az, hogy a helyes, intelligens férfiak nem akarnak tőled semmit, az nem a valóság, hanem a te hiedelemvilágod. A külsőd teljesen rendben van (most nem állok neki flörtölni, ez nem az a hely :-) ); a lelkiállapotod kissé depressziós, de azon tudsz változtatni. Akarsz is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!