Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?
Jó, tételezzük fel, hogy tényleg jó csaj a kérdező és csak itt dícséri magát a pasinak nem. Ez esetben lehet, hogy kifogott egy olyan férfit, akinek egy nő láttán nem az az első gondolata az, hogy megdugja, hanem úgy vélekedik, hogy először meggyőződik arról, hogy összeillenek-e és csak akkor akar szexuális kapcsolatot, ha kialakul a kellő érzelmi harmónia is.
Az, hogy egy pasinak nem áll fel rögtön egy csinos nőre, az nem azt jelenti, hogy impotens és azt sem, hogy probléma lenne vele, meg azt sem, hogy nem tetszik neki, csupán azt, hogy több kell neki, mint a külső.
Én a nudista strandon rengeteg csinos nőt látok de nem áll fel rájuk rögtön a szerszám, egyrészt mert nem bámulni mentem oda, hanem magam jól érezni, másrészt mert nincs semmi közöm hozzájuk. A feleségemmel viszont sokat szeretkezünk, bár őt sem az első randin akartam megfektetni, mert az tönkre tehette volna a kapcsolat hosszútávú részét.
#89 akkor az a buli már rég megdöglött mielőtt el se kezdődött volna.
Én már a 3. percben tudom hogy mit akarok az adott nőtől, vagy mit nem. És be szokott jönni a megérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!