Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportosan vékony alkat szerintetek jó lesz egy ilyen bulira?
Figyelt kérdés
A baráti társaságban szerveznek páran egy nudizós,medencés,iszogatós,kerti partis bulit:)Hasonlón se voltam még de érdekelne milyen lehet így valszeg én is megyek majd:)Nagyrészt korombeli fiatal lányok-fiúk lesznek vegyesen de kicsit idősebb kategóriából is lesz egykét ember:)Sok részletet még nem tudok de ilyen időben biztos jó buli lesz csak nem tudom testileg mennyire lennék jó egy ilyen bulira,külsőleg szerintem nincs velem probléma,sportosan vékony alkatú lány vagyok,a hasam enyhén kockás de nem vészesen:)Külsőleg szerintetek jó leszek majd oda?Meztelen képet nem küldök de pár bikiniset tudok mutatni ha úgy egyszerűbb válaszolni!:)2018. máj. 7. 19:31
1/13 anonim válasza:
Szerintem jó. De ha gondolod, nekem mutathatsz. :)
(lány vagyok, szóval küldd nyugodtan.)
2/13 anonim válasza:
Nekem küldheted, majd megmondom. :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem biztos nem lesz probléma, az ilyen bulik pont a felszabadultságról szólnak. Egyébként küldhetsz nekem is képet.
4/13 anonim válasza:
Ja, nekem is jöhet, szívesen kiverné... akarom mondani, megnézéném!
6/13 anonim válasza:
Szia,johet nekem is kep,egyebkent ketlem hogy ilyen alkattal barmi problemaja lenne barkinek is:)
7/13 anonim válasza:
Elmondottak alapjan jol hangzik, de ami meg fontosabb, hogy legy felszabadult, ne erezd magad zavartan barmi miatt is.
Kivancsi lettem, kuldj kepet nekem is. 🙂
8/13 anonim válasza:
És ha azt mondjuk, nem jó, akkor addig még gyorsan megváltoztatod az alkatodat?
9/13 anonim válasza:
Ilyen bulin amúgy már a leírás alapján is teljesen jó, tuti meg fognak dugni :D
10/13 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz. Ha nudizós bulira mégy, akkor az az elsődleges, hogy felszabadult legyél, senki nem nézi rossz szemmel a másik úszógumiját vagy narancsbőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!