Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm eléggé molett alkat, én pedig vékony vagyok, milyen tanácsaitok vannak a szexhez?
Én 180cm 61kg vagyok, ő 175cm 94kg.
Nekem nem túl nagyok a mereteim, neki viszont eleg nagyok a mellei es feneke.
Tanácsok?
Sok lehetőség nincs, ha nem fogy le a barátnőd.
Egyszer nekem is volt dolgom kövér csajjal, de nem volt az igazi, mert a hája távtartóként funkcionált, így olyan érzésem volt folyton, mint ha nem lennék benne rendesen.
A tanácsom annyi, hogy próbáld ki egy normál testalkatúval is, aztán rájössz a különbségre.
elméletileg a misszionárius póz és a kutya póz az amelyikbe a legjobban be tudsz hatolni egy nőben.
keress ezekre rá googliban hogyan a legjobb ezekben csinálni. És 1. osztályú lesz.
Mellesleg én is a dagi csajokért vagyok oda Bár én nem vagyok olyan vékony mint te és nem küszködök méreti problémákkal. De ez 100% hogy élvezetesebbé teszi majd a szexet mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!