Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy egy sportosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen alakra ne álljon fel. Szerintetek lehet ilyen? Tehát egy kerek fenekű, formás combú, B-s mellű, feszes bőrű, ápolt lányra.

ápr. 24. 09:37
 61/109 October15 ***** válasza:
100%

6 oldalon keresztül ecsetelted, hogy milyen jó nő vagy. A magabiztos inkább az lenne ha nem kellene ezt bizonygatnod. Ok hogy nem ez a szándékod de tényleg van egy erős önelégültség vibe-ja. Ami hát minden csak nem attraktív. +Az sem segít a dolgon, hogy ebből eléggé az jön le, hogy az emberek és igazából a te személyiséged is lényegesen kevésbé érdekel mint a külső.

Hiába vagy akár a legcukibb ember a világon ha ennyire nem sikerül azt kommunikálni.

ápr. 24. 13:58
 62/109 anonim ***** válasza:
74%

#59 nem kicsi szívem, e el vagy durranva saját magadtól..

a pasiknak bejön ha cica nincs magától elszállva.

Ez nem magabiztosság, de a magabiztosság is tud zavaró lenni ilyen téren.

ápr. 24. 14:00
 63/109 A kérdező kommentje:
#61 egy anonim oldalon kép nélkül nyilván taglalni kell, hogy kb. milyen kategória vagyok, mert máskülönben gondolhatnád azt is, hogy egy 150 kilós tehén vagyok és akkor máris más lenne a kérdés fekvése. 180 fokot fordulna a téma.
ápr. 24. 14:04
 64/109 anonim ***** válasza:
89%

Pusztán nem ez az alak jön be neki, ennyi.

Szerintem nem kell mindent túl gondolni!

ápr. 24. 14:05
 65/109 A kérdező kommentje:
#64 aha, tehát azért telefonálgat velem órákat meg hív el minden másnapra talizni, mert nem tetszek neki. Én már azt hittem, hogy ha valakinek nem tetszek, az kerüli a társaságomat.
ápr. 24. 14:09
 66/109 anonim ***** válasza:
100%

De akkor mi a kérdés, azon túl, hogy saját magadat fényezed itt órák óta?

Ha meg akar dugni, meg fog.

Ha nem akar, nem fog.

Ennyi, mostmár leülhetsz az egekig magasztalt, híres valagadra.

ápr. 24. 14:15
 67/109 A kérdező kommentje:
Annyi a kérdés, hogy ti akkor is tarthattok vonzónak egy nőt, ha nem próbáljátok az első pár randin megfektetni?
ápr. 24. 14:18
 68/109 October15 ***** válasza:
86%

Raktál ki egy képet egy random csajról és azt mondtad, hogy hasonló alakod van. Mennyire kell szerinted retardáltnak lenni ahhoz, hogy ebből azt vonja le az ember, hogy 150 kiló vagy? +A sportos is eléggé árulkodó jel arra vonatkozóan, hogy nem vagy 150 kiló.

Értem hogy nem éppen a legnormálisabb pasikkal vagy körülvéve, de attól még nem mindenki agyhalott chad vagy incel.

Ha sokat beszéltek, találkoztok akkor mi a probléma? Most biztosabb lennél a dologban ha álló farokkal nézegetne? Valamit csak mondott a külsődről x randi stb alatt nem?

ápr. 24. 14:38
 69/109 anonim ***** válasza:
12%
Az első randin ha nem is próbálom megfektetni, de ha tetszik, és én is neki akkor azért egy kis csőrözés befigyel legalább a végén..
ápr. 24. 14:44
 70/109 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ritka nehéz személyiséged lehet a kommentjeid alapján, én nem csodálkozom semmin :D
ápr. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!