Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen alakra ne álljon fel. Szerintetek lehet ilyen? Tehát egy kerek fenekű, formás combú, B-s mellű, feszes bőrű, ápolt lányra.ápr. 24. 09:37
21/109 anonim válasza:
Aki erre a lányra nem izgul, az vagy egy elb.sz.tt bi, vagy meleg, vagy aszex, vagy gyengénlátó, nőgyülölő,stb.
Az hogy "büdös, hát ezen b.sz.rtam.
22/109 anonim válasza:
mondjuk azt azért tartsátok szem előtt, hogy a kérdező pasi 😉
23/109 anonim válasza:
#22 itt mindenki pasi... az is aki az ellenkezőjét állítja. :)
24/109 anonim válasza:
Attól még lehet hogy olyan arca van mit egy széttaposott tornacipő...akkor hiába van az általad leírt teste, nem akarok vele szexelni.
25/109 anonim válasza:
#14: Attól még, hogy neked kb bárki jó, nem azt jelenti, hogy mindenki másnak is. Ha én azt látnám, hogy tök beképzelt, taszít a személyisége egyből tudtára adnám, hogy rossz ajtón kopogtat, tök mindegy hogy bejön-e a csaj. Semmit sem számít, hogy ő kondizik és én is, jó a segge stb, ez nem azt jelenti, hogy ő onnantól bármit megtehet, te nyugodtan odafeküdhetsz elé, de mást ne szólj már le, aki nem.
26/109 A kérdező kommentje:
De mondjuk több randi után miért nem próbálkoznátok be nála?
ápr. 24. 11:12
27/109 anonim válasza:
Mert a csaj barátnőjét akarja megszerezni, aki jobban bejön neki mint a csaj. Csak máshogy nem tud hozzáférkőzni.
28/109 anonim válasza:
Nem minden férfi akar a jó nőkkel csak úgy szexelni. Léteznek pl. aszexuálisok is. Vagy olyan is van, akinek előbb az kell, hogy jobban megismerje a lányt és jó viszony alakuljon ki közöttük lelkileg is. Vagy az is lehet, hogy olyan fétise van, amihez nincs szükség közösülésre, és erre a fétisére vágyna jobban. Ezer oka lehet.
29/109 anonim válasza:
#26 az ha büdös, vagy kiállhatatlan, az az első randi 6. percében már kiderült.
Többedik randi után ha tetszik, és bejön (máskülönben nem randiznék vele) akkor nyilván rápróbálnék.
30/109 anonim válasza:
#26: De annak mi relevanciája van, hogy én miért ne próbálkoznák? Lehet nem is meri a csávó, nem tudja hogyan stb. Azt mit segít, ha én azt írom, hogy azért mert nem érdekel a lány vagy hogy kioffoltam és nem lesz több randi. Nálam is volt, hog, se csók se semmi, de ott nem is tetszett a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!