Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy egy sportosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen alakra ne álljon fel. Szerintetek lehet ilyen? Tehát egy kerek fenekű, formás combú, B-s mellű, feszes bőrű, ápolt lányra.

ápr. 24. 09:37
 71/109 anonim ***** válasza:
100%
#70 nekem is van olyan csajismerősöm akit csípek, egyszer meg is dugnám, de járni sosem akarnék vele, mert nem bírnám idegekkel. :D
ápr. 24. 14:55
 72/109 A kérdező kommentje:
#70 többségében nem a kérdésre adtatok választ. De persze, biztos az én természetem nehéz, mikor ti mentek bele kötözködésbe, amint valaki le meri írni, hogy nem ronda :D Ennek a háttere ugyebár a ti saját elégedetlenségetek magatokkal szemben. De semmi gond, én megértem.
ápr. 24. 15:02
 73/109 October15 ***** válasza:
100%
71.: Az igazán szívás mikor rohadtul bejön a csaj de amint megszólal nyílik egy intellektuális feketelyuk ami az em eriségbe vetett reményeddel együtt a merevedésedet is beszívja.
ápr. 24. 15:03
 74/109 October15 ***** válasza:
91%
Nem lehet hogy a szajkózásával lesz itt a baj kérdező? De ok, értjük tökéletes, kritikán, és véleményen felülálló vagy. Akkor mondd már meg nekünk, hogy miért nem mi vagyunk a kérdésben vázolt helyzetben?
ápr. 24. 15:11
 75/109 anonim ***** válasza:
86%
#73 olyan is volt már párszor. :D
ápr. 24. 15:11
 76/109 A kérdező kommentje:

#74 milyen helyzetben? Abban, hogy valaki bombáz a figyelmével és láthatóan komolyan tervez velem? Fuh hát ez tényleg szar helyzet…

Igaz ha kiderül, hogy nem kíván, akkor tényleg az, de majd kiderül xD

ápr. 24. 15:14
 77/109 October15 ***** válasza:
100%

Nem, abban hogy nem tudod értelmezni a másik ember érzéseit, szándékait vagy abban, hogy legit nem kíván. Illetve abban, hogy ez a szituáció neked új mert ahhoz vagy szokva, hogy csak a testedre hajtanak. Azért ez elég szrul hangzik.

Mint mondtam valszeg csak nem kretén a pasi, congrat végre összejött az első normális csávód, tessék nem elcseszni.

ápr. 24. 15:27
 78/109 A kérdező kommentje:
Volt már normális csávóm, de régen. Sajnos a legtöbb pasi nem ér annyit, hogy párkapcsolatot lehessen kezdeni velük. Elszoktam tőlük :D
ápr. 24. 15:33
 79/109 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy te érsz annyit! :D
ápr. 24. 15:38
 80/109 A kérdező kommentje:
Bizony, nem könnyű egyedül tökéletesnek lenni🤣
ápr. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!