Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy egy sportosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen alakra ne álljon fel. Szerintetek lehet ilyen? Tehát egy kerek fenekű, formás combú, B-s mellű, feszes bőrű, ápolt lányra.

ápr. 24. 09:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
#39: Középút, csak szexelni akar, valaki olyanhoz akar közel kerülni akit a csaj ismer, nem tud hozzá fizikailag közel kerülni ameddig jobban meg nem ismeri, unatkozik stb. Nagyon sok oka lehet.
ápr. 24. 12:04
 42/109 anonim ***** válasza:
100%
#31 tudod azok a "nagyon jó pasik" általában olyanok hogy saját maguk sokkal jobban tetszik nekik mint egy akármilyen lány. vagy csőmelegek és legjobb barinőt keresnek. :D
ápr. 24. 12:07
 43/109 anonim ***** válasza:
90%
Barátnőm ilyen. Rendszeresen visszautasította a szexet. Őt nem érdekli, ő magasabb szinten van már stb. Ne tudd meg hányszor megalázott. Ha könyörögne a szexért sem dugnám meg.
ápr. 24. 12:12
 44/109 A kérdező kommentje:

“nem tud hozzá fizikailag közel kerülni ameddig jobban meg nem ismeri”

Igyekszem erre gondolni, mert 1. mint írtam nem ismeri a barátaimat és van annyira jo pasi, hogy direktbe annál kezdeményezzen, akinél akar, nemis hallottam még ilyen fszságról, hogy valaki randizgat xy-nal, miközben a barátnőjére pályázik, ilyen tuti nincs🤣2. ha csak szexre menne, akkor épp ezaz, hogy már megtehette volna.

ápr. 24. 12:13
 45/109 anonim ***** válasza:
100%
Jó akkor lehet csak szimplán ronda vagy. Küldj egy teljes alakos képpel fejjel minde3nnel,. azt megmondjuk mi van. De ne kb ilyet, mert az kb-ra nem adunk:P
ápr. 24. 12:15
 46/109 A kérdező kommentje:
Nem tudom feltűnt-e, de ez egy anonim oldal. Nem fogok képet kitenni magamról.
ápr. 24. 12:18
 47/109 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell kitenni képet magadról, de azt se várd hogy valaki látatlanban betolja a tuti megfejtést.

De simán lehet hogy annyira nagyra vagy magaddal, hogy tetszel neki, de az önelégültséged lelombozza mindig a pasit..

ápr. 24. 12:21
 48/109 anonim ***** válasza:
100%
Vagy annyira nem vagy nagy szám, vagy komolyan valamelyik barátnődre hajt.
ápr. 24. 12:22
 49/109 anonim ***** válasza:

"van annyira jo pasi, hogy direktbe annál kezdeményezzen, akinél akar"

Azt miből feltétlezed, hogy ez tényleg így is van? Attól még hogy szerinted megteheti, nem biztos, hogy így volt + lehet csak fél lépni. Nem értem minek feltételezgetsz ilyeneket, aztán azt se tudjuk vajon tényleg jó csaj vagy-e még annak se látszik az arca, akit belinkeltél, csak a segg és a lábak.

ápr. 24. 12:23
 50/109 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell kép, meg semmi ide.

Bőven elég az a hatalmas ego, az a beképzeltség, önteltség, ami süt a válaszokból.

Ez annyira taszító, annyira kiábrándító, hogy simán lehet visszatartó erő, akármennyire jól néz ki a másik.

ápr. 24. 12:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!