Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy egy sportosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen alakra ne álljon fel. Szerintetek lehet ilyen? Tehát egy kerek fenekű, formás combú, B-s mellű, feszes bőrű, ápolt lányra.

2024. ápr. 24. 09:37
 51/109 anonim ***** válasza:
100%
#50 erre jöttem rá én is fentebb.
2024. ápr. 24. 12:40
 52/109 anonim ***** válasza:
80%

Csak, hogy meg értsd, volt egy barátnőm, nem kapcsolat hanem csak haver barát.

Nagyon csinos olyan igazán megkhm.. Még közeledni is próbált és mégsem akartam tőle többet.

Nem csúnya, nem büdös vagy igénytelen stb..

Egyszerűen nem akartam tőle többet.

Túl sokat képzelt magáról.

Akárhogyanis hiába a férfiak sokat akarnak szexelni azért ha valaki ellenszenves akkor kerülni fogod.

Nekem kell, hogy jól tudjam magam érezni az adott személlyel a szex előtt, után és természetesen közben is.

A szex az csak elenyésző időt takar az ember életében.

Sokat foglalkozunk vele gondolati szintén de nem hiszem, hogy átlagban 200 órát dunának a párok/hó.

2024. ápr. 24. 12:55
 53/109 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet, telt vagyok, de sose volt gondom a pasikkal
2024. ápr. 24. 12:57
 54/109 A kérdező kommentje:
#52 de nyilván ha valaki ellenszenves, azt nem hívod el többször is randizgatni. Ennek így aztán nem sok köze van az én esetemhez.
2024. ápr. 24. 13:17
 55/109 anonim ***** válasza:
100%

Nem hívtam, mivel eleve valamilyen kapcsolatban voltunk(baráti).

Az is lehet, hogy nem akarja elkapkodni a dolgot a pasas.

Nekem is volt egy kapcsolatom ahol 3 hónap és legalább vagy 20 randi után jutottunk el az ágyig.

Olyan is ahol kb azonnal egymásnak estünk.

Amúgy ha nem áll fel neki és az a fő probléma akkor erre is írok saját sztorit.

A feleségem akivel együtt vagyok, igazán szexi nő.

Az első alkalom jól sikerült.

Aztán Még párszor.

Mikor összeköltöztünk akkor még lelankadt szex közben.

A pozitív stressz is stressz.

Magyarúl annyira örültem annak ami velem történik, hogy nem tudtam szexelni.

Persze átmeneti volt a dolog olyan 1-2 hét mire megszoktam, hogy mi a szitu, azóta is minden sínen van.

Kevés infót adtál meg, így csak vaktában lövöldözöm, hogy mi lehet a baj.

2024. ápr. 24. 13:31
 56/109 October15 ***** válasza:
100%

Ok szóval az egyetlen neked megfelelő válasz az, hogy a csávóval van baj? Vagy csak ennyire insecure vagy?

Ha ennyire jó csaj vagy, hogy még nem találkoztál olyannal aki nem akart instant meghúzni akkor esetleg nem lenne opció, hogy megkérdezed a pasit? Valszeg tök fölöslegesen pörögsz a semmin. Miért olyan meglepő az, hogy egy pasi nem kapásból a szexre megy?

2024. ápr. 24. 13:35
 57/109 A kérdező kommentje:
#55 köszi, ez így már hasznos, mi még bőven nem tartunk 20 randinál. Lehet csak annyira hozzászoktam már a tartással nem rendelkező, azonnal dugni akaró pasikhoz, hogy már furcsának találom, mikor végre valaki rendes és többet lát bennem egy testnél.
2024. ápr. 24. 13:37
 58/109 anonim ***** válasza:
100%
De nem feltétlenül vagy ellenszenves neki, csak önelégült... simán lehet hogy tetszel neki. és ő maga se tudja miért de élőben elmegy a kedve bármi közeledéstől, mert érzi hogy taszítod valamivel, csak nem áll neki össze hogy az elszállt kisugárzásod heréli ki élőben.
2024. ápr. 24. 13:37
 59/109 A kérdező kommentje:
Nem vagyok öntelt, csak magabiztos :D
2024. ápr. 24. 13:43
 60/109 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet. Például akkor ha az illetőnek van felesége és szereti is.
2024. ápr. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!