Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy egy sportosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen alakra ne álljon fel. Szerintetek lehet ilyen? Tehát egy kerek fenekű, formás combú, B-s mellű, feszes bőrű, ápolt lányra.

ápr. 24. 09:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 A kérdező kommentje:
#88 igen, a hozzád hasonló pasik miatt nem tudom hová tenni azt, mikor végre valaki nem ilyen “ismerlek 2 perce hadd dugjalak meg ungabunga” szinten áll, mert a legtöbb férfi sajnos pont ilyen…
ápr. 24. 18:11
 92/109 anonim ***** válasza:
46%

#91 hozzám hasonló? Nem randiztál velem, majd utána szövegelj a magas lóról... oké?

De az ilyen hozzászólásiadból nagyon szépen lejön hogy miért is marad egy bizonyos távolságon kívül a pasi. kérdésed megválaszolva, téma zárható.

ápr. 24. 18:17
 93/109 A kérdező kommentje:

*leírod, hogy te mindenkit egyből megdugsz, amint lehet* szintén te: nem randiztál velem, nem tudod milyen vagyok!!

Lol de az előbb írtad le…

ápr. 24. 18:21
 94/109 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván ez úgy értendő hogy ha a másik fél is bennevan, nem erőszakosan rámászva, de ha ott a lehetőség, akkor nem fogom húzni az időt, de ahhoz hogy ezt összerakd, fel kéne nőnöd fejben a 13 éves szintről, de erre várhatnék évekig.
ápr. 24. 18:28
 95/109 A kérdező kommentje:
Én se arról beszéltem, hogy az eddigi pasik megerőszakoltak volna😂De ja a többség kb. egyből bepróbálkozik, mikor még nem is ismer. Nincs tartásotok.
ápr. 24. 18:33
 96/109 anonim ***** válasza:
26%
Nekem azért tartásom bőven van, és ne próbálj összehasonlítgatni az önimádó kis séróbáróiddal akik az általános preferenciád.
ápr. 24. 18:36
 97/109 anonim ***** válasza:
64%
Na most akkor már eldönthetné a kérdező, hogy mit akar, mert az elején még azért panaszkodott, hogy nem akarják megdugni, a végén meg azért, mert igen.
ápr. 24. 21:01
 98/109 October15 ***** válasza:
59%

97.: Nem, nem panaszkodik amiatt hogy megakarja dugni. :D Amiatt panaszkodik, hogy úgy álltalában megakarják dugni 2 perc után. Nagy különbség.

Kérdező: Pedig hát vagy megerőszakol vagy egy tök rendes pasi nem egyértelmű?! :D Fel sem merülhet az, hogy ha valaki képes eldönteni a másik személyről, hogy na vele össze kellene jönni akkor az nem azt jelenti, hogy ő ennyire jó emberismerő hanem azt, hogy vagy neki vagy a másiknak van annyi személyisége mint egy átlagos bikasiklónak. :D

Áh ez a thred egy aranybánya guys keep up the good work.

ápr. 24. 21:32
 99/109 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon jó indikátora a thread arra nézve hogy vajon mire lehet jó egy szép tál, ha semmi nincs rajta.. :D :D
ápr. 24. 21:42
 100/109 anonim ***** válasza:
77%
Nagy ritkán van ilyen.
ápr. 24. 22:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!