Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy egy sportosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen alakra ne álljon fel. Szerintetek lehet ilyen? Tehát egy kerek fenekű, formás combú, B-s mellű, feszes bőrű, ápolt lányra.

2024. ápr. 24. 09:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
81%
Hetero férfinek rohadtul nem jön be az izom
2024. ápr. 24. 22:27
 102/109 anonim ***** válasza:
51%
#101 aha, hetero pasik a lottyadt, folyós nokedlitestre indulnak be, mi? :D :D
2024. ápr. 24. 22:45
 103/109 anonim ***** válasza:
66%

Nem hanem a vékony feszes testre

Nem az izomra ami a férfire való

2024. ápr. 25. 00:20
 104/109 anonim ***** válasza:
62%
És szerinted mitől lesz feszes? a zsírtól? a hájtól, vagy a csontra száradt bőrtől?
2024. ápr. 25. 01:34
 105/109 anonim ***** válasza:
76%
Hát nem a rubint Réka féle izomtól
2024. ápr. 25. 03:44
 106/109 October15 ***** válasza:
33%
Tehát ha valakinek az izmos csajok jönnek be [mert bőven van olyan is akinek ez jön be] akkor az valami mágikus módon meleg lesz vagy mi? XD
2024. ápr. 25. 05:05
 107/109 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Hát aki ezt akarja fogdosni az nem is hetero

2024. ápr. 25. 05:52
 108/109 anonim ***** válasza:
55%
Ha nekem feláll rád, akkor...?
2024. ápr. 25. 13:06
 109/109 nb2019 ***** válasza:

Végigolvasva pár felmerült kérdésre/ötletre reagálnék, hátha még olvasod kérdező.

- Igen, létezik pasi, akinek nem ez az alkat jön be. Nekem személy szerint nagyon is eseteim a képen láthatóhoz hasonlóan sportos (nem, ez nem egyezik a túlságosan izmosra kigyúrtal amire az egyik válaszoló utalt, amúgy a képen a vak is látja hogy nem Réka kategóriás csaj van, nem értem miért kellett idekeverni) lányok, de van akit inkább a teltebbek indítanak be.

- Szintén magamból kiindulva, nekem (sajnos) ahhoz is idő és megfelelő szimpátia kell, hogy akár csak egy beszélgetéshez meg tudjak nyílni, a szexualitást sem tudnám csak úgy durr-bele alapon ismeretlennel elképzelni. Annak ellenére sem, hogy igen is "megmozgatna alul" a látványa.

- Írod, hogy több randi után. Mennyi az a több? Oké, szex nem volt, de pl csók sem? Kérdés, hogy ezeket az alkalmakat a srác randinak tekintette-e, vagy csak baráti találkozóként kezelte?

- Nem tudom hova tenni azt, aki szerint a kérdező stílusa miatt nem akarna többet a srác. Ez szerintem tévút, ismét csak magamból kiindulva, ha valaki annyira unszimpatikus, azzal nem csak párkapcsolatot, barátságot sem akarnék fenntartani. De a kérdező jellemére is kár a provokációkra adott megjegyzéseiből következtetni...

Az eltelt egy hónap során van fejlemény? Mennyi idős vagy, és mennyi a srác? (Nem kell konkrét kort írni ha nem akarsz, megadhatsz egy 5 éves intervallumot is.)

2024. máj. 23. 23:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!