Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy egy sportosan formás, vékony lánnyal hetero férfi ne akarjon szexelni?
Nem hanem a vékony feszes testre
Nem az izomra ami a férfire való
Végigolvasva pár felmerült kérdésre/ötletre reagálnék, hátha még olvasod kérdező.
- Igen, létezik pasi, akinek nem ez az alkat jön be. Nekem személy szerint nagyon is eseteim a képen láthatóhoz hasonlóan sportos (nem, ez nem egyezik a túlságosan izmosra kigyúrtal amire az egyik válaszoló utalt, amúgy a képen a vak is látja hogy nem Réka kategóriás csaj van, nem értem miért kellett idekeverni) lányok, de van akit inkább a teltebbek indítanak be.
- Szintén magamból kiindulva, nekem (sajnos) ahhoz is idő és megfelelő szimpátia kell, hogy akár csak egy beszélgetéshez meg tudjak nyílni, a szexualitást sem tudnám csak úgy durr-bele alapon ismeretlennel elképzelni. Annak ellenére sem, hogy igen is "megmozgatna alul" a látványa.
- Írod, hogy több randi után. Mennyi az a több? Oké, szex nem volt, de pl csók sem? Kérdés, hogy ezeket az alkalmakat a srác randinak tekintette-e, vagy csak baráti találkozóként kezelte?
- Nem tudom hova tenni azt, aki szerint a kérdező stílusa miatt nem akarna többet a srác. Ez szerintem tévút, ismét csak magamból kiindulva, ha valaki annyira unszimpatikus, azzal nem csak párkapcsolatot, barátságot sem akarnék fenntartani. De a kérdező jellemére is kár a provokációkra adott megjegyzéseiből következtetni...
Az eltelt egy hónap során van fejlemény? Mennyi idős vagy, és mennyi a srác? (Nem kell konkrét kort írni ha nem akarsz, megadhatsz egy 5 éves intervallumot is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!