Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik pasit választanád?
Mégis össze-vissza hazudgálnak erről a nők.
A férfiaknak ugyanúgy számít milyen szerszámuk van, mint a nőknek. Nem értem miért kell ezt letagadni. Attól még nem lesz sem nagyobb a fasz, sem jobb a szex egy mikroszkópikus pöccsel.
2023. okt. 9. 13:24
62/121 A kérdező kommentje:
61es. 12 cm még nem mikropénisz és semmirekellő, mint itt állította egy hölgy. Ha még 7 cm lenne megérteném nem kellene a Bugatti sem. Így viszont ez csak butaság.
#62 És ezzel mit is akarsz mondani? Hogy nem számít a méret?
2023. okt. 9. 15:23
#58 Mindig is számított. Attól, hogy itt a sok kisfarkú írta, hogy ő mekkora király a 12 centijével, vagy előadta agát nőnek, hogy neki elég, attól még a valóság nem ez. A redditen is a csakcsajok sub-on többször kibukott, hogy amugy a 16-17 centitől az igazi Vagy menj fel youtube-ra és nézzél női véleményeket az ideális méretről.
2023. okt. 9. 15:29
65/121 A kérdező kommentje:
64. Nem lehet csak irigy csávók szavaznak a Golfra?
Merthogy soha az életben nem lesz Bugattijuk, és azt hiszik így árthatnak nekem és a többi kisfarkúnak =)
#65 Ahogy neked sem lesz. Nem értem az érvelésed. Úgy szar ahogy van.
Ahogy írtam, nézd meg azokat. A nők szerint 16-18 centi az ideális.
2023. okt. 9. 16:32
67/121 A kérdező kommentje:
Egyszerűen NEM HISZEM EL. Hogy egy fekete Bugattisnak nem vernék ki, merthogy kicsi a farka. Ilyen nincs, nem létezik és soha nem is lesz. Ennyire LOL-ok nem lehetnek a nők. Akik már egy csóró BMW M5-től is áradoznak.
Te nagyon elkeseredett ember vagy. Amit amúgy megértek. Ha nekem lenne ekkora, lehet én is ilyen lennék.
2023. okt. 9. 16:35
69/121 A kérdező kommentje:
68. Fogadunk? =)
Hogy az összes nő, aki leszavazta a kis péniszűt... már egy BMW M5-ös fickónak is kiverné még, ha farka sem lenne ;)
#69 Max a nők nagyon kis része. Én is ismerek ilyet ( öhm Várkonyi Adni), de ismerek olyat is, aki egy 15 évvel idősebb lepukkant pasihoz ment hozzá és csináltak 1 gyereket vagy 8 éve és most fél éve még egyet. A nő bomba nő. És, hogy miért? Mert nagyon szegény családból származott és neki egy átlagtól kicsit jobban kereső férfi, saját házzal, kocsival álom volt. De az igazság, hogy mellette szarrá csalta. Például vagy 25-27 évesen, egy 18 éves sráccal úgy, hogy a pasija akkor volt 40 körül és már volt közös gyerek. De vagy 2 pasit tudok akivel csalta.
2023. okt. 9. 16:42
Kapcsolódó kérdések: