Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelt kérdés
Pénz, vagy méret? Ez itt a kérdés. "William Shakespeare"

2023. okt. 8. 09:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
83%
Páromnak én vagyok az első, nem csajozó gép. Le kellene már akadni a sztereotípiákról, kérdező.. nagyon nagy butaság
2023. okt. 15. 16:22
 112/121 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom miért lettem lepontozva. Csak tényeket írtam. De már hozzászoktam ezen az oldalon.
2023. okt. 15. 16:34
 113/121 anonim ***** válasza:
24%
Én éppen most nyomtalak fel téged 60%-ra:)
2023. okt. 18. 21:51
 114/121 anonim válasza:
90%

Mivel én nem szeretnék kocsit, pláne nem drágát, ezért inkább a béna autós. Már csak azért is, mert a menő autóval rendelkező férfiak jó része szerelmes az autójába. Ennél a kérdésnél is már előre elvártad volna, hogy térdre essünk az autó előtt. Az ilyen férfiaknak örökké csak 2. lehetnék a szerelmi listán, akkor miért pont őt választanám, amikor egy csomó férfi rohangál a világban, akinél lehetnék a No. 1?

Amúgy ha lennének ilyen paraméterek, hogy ,,Nincs autó, 12 cm, szorgalom, nagyszerű személyiség", akkor egyértelműen ezt választom. Olyan férfinek még a pénze se kell, aki nem hajlandó végiggondolni mások álláspontját, csak elkönyveli, hogy ha valaki nem IMÁDJA a Bughattit, akkor azt csak el kell ítélni, és az nem is nő. Az az érved se állja meg a helyét, hogy hazudnak arról, hogy a méreted megfelelő: csak a legnagyobb hülyeséggel hasonlítottad össze. Egy autóért, amivel eljutok A-ból B-be, de ez a funkciója a Suzukinak is, nyilván nem mondok le más dolgokról. A pénzt viszi, mert sokat fogyaszt. Aki ilyen autót vesz, nyilván gyorsan is vezet, hogy kihasználja, tehát a gyorshajtásra is fizet, mellette pedig halálfélelmem van, mert utálom már a 130-at is. Akkor mi a fészkes fenéért kéne nekem egy kicseszett Bughatti? De ha a méretet jó személyiséggel egyenlítetted volna ki, más eredmény jönne ki (más kérdés, hogy ahogy látom, neked nem túl jó...). Pl. az én páromnak kb. 14 cm. Nem tuti, nem méregettem, de sztem kb annyi. Nincs autója. Mégis 3 éve vele vagyok, előtte 2,5 évig barátok voltunk, és úgy érzem, megfogtam az Isten lábát, mert vicces, kedves, meghallgat, figyel rám, vigyáz rám, érdeklődik irántam, nem csalna meg, nagyon okos, és ő emellett a legjobb barátom is.

2023. okt. 22. 08:29
 115/121 anonim ***** válasza:
75%
Audi A8 és 18cm😂?
2023. nov. 3. 19:27
 116/121 anonim ***** válasza:
100%
Költözz Kambodzsába, ott 10 cm az átlag
jan. 14. 16:17
 117/121 anonim ***** válasza:
67%
A méret kielégít, de a milliók sosem fognak. A nők így működnek. :)
jan. 14. 17:03
 118/121 anonim ***** válasza:
50%
Ha elég pénzed van, akkor is elkelsz ha impotens vagy. 🙉
jan. 14. 18:12
 119/121 anonim ***** válasza:
67%
118. És meg is fogják csalni, mert a szexet nem váltja ki a pénz. 😩😩😆😆
jan. 14. 19:00
 120/121 anonim ***** válasza:
100%
#119 Aki kisfarkú az mindenhogy egy lúzer. Ha gazdag, ha jóképű.
jan. 14. 19:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!