Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelt kérdés
Pénz, vagy méret? Ez itt a kérdés. "William Shakespeare"

2023. okt. 8. 09:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
84%

99. Nincs Monster méretű kerülete, ezt te honnan veszed? 67mm egyébként, lemérve centivel. Aztán lehet egy picit kisebb, de XXL-es óvszer kellett rá.

Itt ti nem vagytok tisztában a matematikával sem a biológiával. Egy nő nem lesz attól barlang mert a párja nagy méretű. Ha ez így lenne, senki nem szülne. Gondolj bele, egy kisbaba is kifér ott.

De ha belőletek csak a düh beszél, miért nem mentek prostihoz?

Itt nem a farkatok méretével van probléma, hanem a fejetekkel, de jó nagy.

Pszichológus, Szexológus talán segíthet. :)

2023. okt. 15. 14:38
 102/121 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos az enyém picike és szivesen lennék a haverom helyébe."

Azért csak beismered, hogy akármilyen menő kocsiról van szó, te is szívesen odaadnád, ha cserébe a férfiasságod odalent pár centivel hosszabb meg mondjuk egy centivel vastagabb lehetne. ;)

2023. okt. 15. 14:45
 103/121 anonim ***** válasza:
78%

102. Be is ismerte nem egyszer, ezért hisztizik nőkkel akiknek a párjuk szép mérettel rendelkeznek és próbálja őket lehordani.

Hát mi a kérdező, ha nem szánalmas? :)

Ez már tényleg klinikai eset.

2023. okt. 15. 14:50
 104/121 anonim ***** válasza:
16%

Mi 67mm? Még ezek után is tartod, hogy xxl-es méretűvel élvezed és szűk vagy? Ennyire nem lehet buta.

Szülés után kitágulnak általában a nők. Nem egy anyukával volt már dolgom. A nhaverom akinek szintén xxl-es óvszer kell és 19 centi hosszúja van, direkt anyukákra hajt. 28 évesen 40-50-es nőkkel an, mert azok nagyobb eséllyel bírják a méretét. Szerinted miért vannak már szülés utánra műtétek is? Miért vannak, akik inkább császárral szülnek e miatt?

Nekem nincs gondom a méretemmel. Átlagtól kicsit nagyobb és vastagabb. Igaz nem xxl kategória. Itt nekem azzal van "bajom" amikor egy ilyen nő azt mondja, hogy szűk, közben meg átlagtól messze vastagabb farkat élvez.

2023. okt. 15. 15:10
 105/121 A kérdező kommentje:

102 és 103.

Nem érdekel szánalmas vagyok, vagy mit ismerek be. Magamtól is tudom a nőknek egy menő "hülyegyerek" nagy pénisszel menőbb, mint bármilyen üzletember. Nem csak a pénisze végett, hanem a viselkedésnél is ezt preferálnák. Vagyis a rosszat, a gonoszt.

Mivel én vállakozó szellem vagyok, üzletember stíl. Alapból a nők nagy része egy stréber senkinek tart. Melléje farkam is kicsi. Szerencsére vannak prostik és szexbabák is a világon.

2023. okt. 15. 15:19
 106/121 anonim ***** válasza:
78%

105. Párom IT mérnök lesz, egyetemen tanul.

Fals infók MID azt bizonyítják, nincs esélyed egyébként sem a nőknél és itt vergődsz, Incel.. :/

2023. okt. 15. 16:07
 107/121 anonim ***** válasza:
78%
*mind
2023. okt. 15. 16:07
 108/121 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valaki IT mérnök? Miért gondolod, hogy olyan mint én? Én is ismerek IT mérnököket és végig piálták meg csajozták az egyetemet.
2023. okt. 15. 16:14
 109/121 A kérdező kommentje:
Van két ismim, egyik most jár IT egyetemre. Másik velem egykorú már kijárta. Hidd el nem egy diszkóban jártak. Én sosem voltam egyben sem. Bogaram nem minden a végzettség. RNDr is lehet partiállat.
2023. okt. 15. 16:17
 110/121 A kérdező kommentje:

Ha tudni akarod egyiknek 7 barátnője volt. Másiknak 2.

Szerintem erre is azt mondod fals.

2023. okt. 15. 16:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!