Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik pasit választanád?
36#
És szerinted azt látják rajtad elsőre? Vagy te a homlokodon egy olyan felirattal járkálsz, hogy kicsi a farkam?
Nem lehet, hogy inkább az igényesség, megjelenés, ápoltság, stílus, vagy a személyiséged a legszembetűnőbb?
37 Ha arra kerül a sor úgyis csalódni fog a nő
Ismerősi körökben meg terjedni fog a pletyka és szánalmasnak nézik a háta mögött
35. Te érett gondolkodású embernek tűnsz. Szóval válaszolok. Igyekezek javulni. Kevesebb kérdést írok ki. Szűz sem vagyok, mert vettem a fáradtságot elmenni prostihoz, aki semmit sem szólt a 12 cm-es péniszem miatt. Sokáíg játszogatott vele, de azért azt láttam rajta nem tudtam meghúzni, mert ilyen keseredett feje volt, hogy akarok még egy menetet? Azért belement.
Viszont, mikor ilyeneket írnak/ovasok itt egyre jobban lemondok arról valaha legyen barátnőm, prosti nélkül most is szűz lennék és nem csináltam az oda járásból rendszert.
Akkor nem jó nőkkel ismerkedsz. Amelyik nőnek nem kellesz, azzal meg nem kell foglalkozni. Inkább rá kell adni a kabátot. Mindenkinek amúgy sem lehet megfelelni. De szerintem mindenki meg tudja találni a párját, a legtöbb a hozzáálláson múlik. Ha úgy állsz hozzá, hogy ah, sosem kellenék egy nőnek sem, mert kicsi a farkam, az összes nő egy gonosz szellem, ha ez a hozzáállás, akkor igen, esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!