Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelt kérdés
Pénz, vagy méret? Ez itt a kérdés. "William Shakespeare"

2023. okt. 8. 09:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt vesszük még a 14-15-16cm is sok nőnek kicsi. Akkor te mit akarsz a 12 centiddel?
2023. okt. 8. 10:41
 32/121 A kérdező kommentje:
Akkor lennének korrektek! Ha ezt írnák pénisz kérdésnél!!! 16 Bugattival sem kellenél meg 4 Jachttal. Akaszd fel magad. Viszont még kamuznak is.
2023. okt. 8. 10:43
 33/121 anonim ***** válasza:
24%
32 Nekem 14cm és nem csoda hogy baromi kicsinek látom magamon és nem tudom elképzelni hogy lehet ezzel rendesen dugni
2023. okt. 8. 10:45
 34/121 A kérdező kommentje:
Mindig ezzel jöttök: menj el dolgozni. Menj el kondizni. Nem számít kicsi a péniszed. Mi a francnak menjek? Most itt ebben a válaszban küldtek el a csába egy Bugattival! Bugattit nem lehet überelni. Már csak, ha Szuper Csillagharcos lennék, de a nők azt sem tudják mi az.
2023. okt. 8. 10:49
 35/121 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot értsetek meg, még ha nehéz is a felfogásotok. Azok, akik itt picsognak, soha nem fog semmi változni az életetekben, ha ezt folytatjátok, csak magatoknak lesz rosszabb. Helyette mi lenne, ha férfiként viselkednétek, abbahagynátok a picsogást (mert ez az ami a legkevésbé férfias, nem a kis pénisz), és tennétek a dolgotokat az életben, és azon lennétek hogy fejlődjetek az életben azon a területen, ahol tudtok. Rengeteg kis péniszű férfinek van szép felesége, barátnője. Csak ők nem picsognak, hanem használják amijük van, mellette pedig férfiasan élnek és viselkednek, úgy, hogy a nő fel tud nézni rájuk. De ha nektek ez jó, hogy napi 100 kerdest kiírtok, hogy jaj biztos a kis péniszem miatt nem kellek a nőknek... addig semmi nem fog változni. De ti tudjátok, ti életetek.Ez a könyebb út, az biztos.
2023. okt. 8. 10:59
 36/121 anonim ***** válasza:
0%
35 De, pont hogy a kis pénisz a legférfiatlanabb
2023. okt. 8. 11:03
 37/121 anonim ***** válasza:
97%

36#

És szerinted azt látják rajtad elsőre? Vagy te a homlokodon egy olyan felirattal járkálsz, hogy kicsi a farkam?

Nem lehet, hogy inkább az igényesség, megjelenés, ápoltság, stílus, vagy a személyiséged a legszembetűnőbb?

2023. okt. 8. 11:08
 38/121 anonim ***** válasza:
79%

37 Ha arra kerül a sor úgyis csalódni fog a nő

Ismerősi körökben meg terjedni fog a pletyka és szánalmasnak nézik a háta mögött

2023. okt. 8. 11:11
 39/121 A kérdező kommentje:

35. Te érett gondolkodású embernek tűnsz. Szóval válaszolok. Igyekezek javulni. Kevesebb kérdést írok ki. Szűz sem vagyok, mert vettem a fáradtságot elmenni prostihoz, aki semmit sem szólt a 12 cm-es péniszem miatt. Sokáíg játszogatott vele, de azért azt láttam rajta nem tudtam meghúzni, mert ilyen keseredett feje volt, hogy akarok még egy menetet? Azért belement.

Viszont, mikor ilyeneket írnak/ovasok itt egyre jobban lemondok arról valaha legyen barátnőm, prosti nélkül most is szűz lennék és nem csináltam az oda járásból rendszert.

2023. okt. 8. 11:15
 40/121 anonim ***** válasza:
93%

Akkor nem jó nőkkel ismerkedsz. Amelyik nőnek nem kellesz, azzal meg nem kell foglalkozni. Inkább rá kell adni a kabátot. Mindenkinek amúgy sem lehet megfelelni. De szerintem mindenki meg tudja találni a párját, a legtöbb a hozzáálláson múlik. Ha úgy állsz hozzá, hogy ah, sosem kellenék egy nőnek sem, mert kicsi a farkam, az összes nő egy gonosz szellem, ha ez a hozzáállás, akkor igen, esélytelen.

2023. okt. 8. 11:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!