Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik pasit választanád?
39# Köszönöm, ha így gondolod.
Szerintem ez már egy lépés a jó irány felé. Az sem tartom rossznak, ha eljársz neha prostihoz. Az meg, hogy elsőre nem ment annyira, nem jelenti azt hogy nem tudsz örömet okozni a nőknek. Ha megváltoztatod a gondolkodásmódod, minden megváltozik. A legtöbb határ az csak a fejünkben létezik valójában.
40 Csak jobb érzés lenne ha minden nőnek jó lenne a méretem
Akinek 17-18cm-s vastag farka van az biztos nem fog olyannal találkozni akinek az nem lesz elég
Én meg szenvedhetek mire talán 10-ből 1 mondja hogy megfelelek talán neki és nem gondol egy nagyobb faszra közben
43#
Értem amit mondasz. De ezzel nem tehetsz semmit. Abból kell kihoznod a tőled telhető maximumot, amit neked adott a sors. Azon kár keseregni, hogy masnak sokkal nagyobb. Ennyi erőből arra is gondolhatnál, hogy másnak meg fogyatékot adott, vagy esetleg még a tiédnél is sokkal kisebb péniszt. Saját lehetőséged szerint érd el amit el lehet. És azt se gondold, hogy akinek nagy farka van, annak mese habbal minden az életben. Mert akkor nagy tévedésben élsz.
Ha elkezd súlyzózni a dereka combja megvastagszik mégkissebnek fog a farka látszani.Maradjon vékonyan sportos,úszás,kerékpár.
Ha kövér fogyjon le.
Végezzen jelq gyakorlatokat és pumpa.
45 A jó szexuális életet egy nagyobb méret megkönnyíti azt ne tagadd le
Ha szexuálisan selejt vagy utána nem tekint rád úgy mint igazi férfi
Egy szóval sem tagadtam le. De attól még okozhatsz örömöt a kisebb mérettel is, ha megtanulod használni. Az, hogy kisebb méreted van, nem jelenti azt automatikusan, hogy szexuálisan selejt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!