Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik pasit választanád?
Figyelt kérdés
Pénz, vagy méret? Ez itt a kérdés. "William Shakespeare"2023. okt. 8. 09:02
21/121 anonim válasza:
#19 Segédeszközök nem segítenek a helyzeten? Vannak pénisz köpenyek is. Bocsi csak kíváncsi vagyok.
22/121 anonim válasza:
12 és 18 között óriási különbség van. A 12 a nők 99 százalékának nem elég vagy csak hiányérzet mellett, míg a 18 centi a nők 99 százalékának elég. És a tapasztalatom az, hogy a nők számára sokkal fontosabb a jó szex, mert sokkal nehezebben élveznek el.
23/121 A kérdező kommentje:
20-as. Rengeteg. A nők nagyon buták. Lemondanak 4 millióról egy + 6 cmért. Műdildót vehetnének max 100 euróért. Respect. Apám jól mondta... kerüljem a nőket.
2023. okt. 8. 10:01
24/121 A kérdező kommentje:
Szóval, akinek ilyen kocsija van és 12 cm-és pénisze az kuka.
Istenkém 🤷♂️ Milyen világban születtem? 🥹🥹🥹
2023. okt. 8. 10:18
25/121 anonim válasza:
Úgy beszélsz mintha neked valaha lenne ilyen autód 😂😂
De neked még a farkad is kicsi,és csóró lúzer is vagy xD
26/121 A kérdező kommentje:
25. Na és kit érdekel? Most írták meg, ha ilyenem lenne sem kellenék. Szóval nem érdekelnek, se a nők, se az élet.
2023. okt. 8. 10:27
27/121 A kérdező kommentje:
Pont az ilyen analfabéta kérdéseknél bújik ki a nő valódija. Mert többinél csak bekamuzzák, á kicsi is jó. A nő = a sátán!
2023. okt. 8. 10:30
28/121 anonim válasza:
Jól van Petike, feküdj le aludni... Nagyon gyermeteg vagy.
29/121 anonim válasza:
Akkor nem tudom mit akarsz most és kinek bizonyítani. Nekem úgy tűnik,hogy érdekelnek téged a nők,csak nem kellesz nekik és így itt vezeted le a frusztráltságod. Ha nem érdekelnének,nem írogatnál ide ilyen kérdéseket.
30/121 A kérdező kommentje:
Évek óta kérdezgetem ITT megfelel-e a kis péniszem. Végleg lezárult, hogy NEM. Köszönöm szépen!!!
2023. okt. 8. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!