Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Melyik pasit választanád?

Figyelt kérdés
Pénz, vagy méret? Ez itt a kérdés. "William Shakespeare"

2023. okt. 8. 09:02
 71/121 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel azt akarom mondani, hogy biztos találsz pénzel jó nőt, de mellette meg fog csalni.
2023. okt. 9. 16:42
 72/121 A kérdező kommentje:
Bugatti Chiron-nak meg csak a kötelező szervizelése drágább 15 000 kmként, mint maga egy BMW M5 vagy Ferrari. Szóval, ha 0 voksot adtok is le, akkor sem hiszem ennyire pár cm-en múlna a dolog. Ez csak direkt cukkolás.
2023. okt. 9. 16:43
 73/121 anonim ***** válasza:
85%
Sürgősen keress fel egy pszichológust.
2023. okt. 9. 16:52
 74/121 A kérdező kommentje:
Én keressek fel pszichológust? Amikor a nők inkább egy 18 cm-es 4 műszakban gubbasztó sosem otthon levő melóst választanának a lepukkant tipikus "hülyeregyerek" Golffal, vagy Civic is ilyen. Mint egy milliárdost. Oké. Virtuális pacsi neked is. Okos vagy.
2023. okt. 9. 16:56
 75/121 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint sarkítás és nem ez az átlag. És nyilván sokkal több a kisf@szú mint a milliárdos. Mintha minden kispéniszű kőgazdag lenne. Amúgy igen vehet nőt pl kitarthat prostit vagy lehet "támogató" ha van elég pénze, de aki tisztességes az nem vállalja ezt nőként. Egyrészt lehúzás másrészt úgyse élvezi. Hosszútávon aranyásó vagy aszex nőt kell szerezni ..

Nekem már bőven elég ha vki annyit keres mint én, hogy ne fájjon az egója, pénisznél sztem 15-18 tökéletes😇😊

2023. okt. 9. 17:06
 76/121 anonim ***** válasza:
77%
4 műszakban csak a szerencsétlenek dolgoznak vagy akik nincsenek rendben a fizikailag. Ezért sem helytálló a kérdésed. Ma már egy szaki simán megteheti, hogy vesz egy fasza BMW-t.
2023. okt. 9. 17:06
 77/121 anonim ***** válasza:
10%
75-ös írja jól. Attól hogy valakinek a 12cm-d nem kell senkinek az nem azt jelenti hogy a nők a lófarkakra mennek rá. Csak egy kielégítő átlagos vagy afeletti méretre amivel szexelni is lehet rendesen
2023. okt. 9. 19:17
 78/121 A kérdező kommentje:
Persze. 77-es. Ha egy nő mond valamit neki mindent elnéztek. Lehet kis mellű. Ráírtok 300-an. Ő álmaitok nője. Ha 110 kg, akkor is ő álmaitok nője. Ha viszont egy kisfarkú nyávog, akkor Bugattival is ássa el magát, mert 15 cm alatt nem férfi a férfi.
2023. okt. 9. 19:23
 79/121 A kérdező kommentje:
Ettől még úgyis lesz Porsche 911esem valamikor 40 éves koromra. És nem érdekel, ha senkinek sem fogok kelleni, majd kiverem a tengerparton a sirályoknak. A nők meg cumizzák a nagy farkakat. Ennyi. Én meg járok prostikhoz, akiknél tudom egy szót sem szóltak a farkam miatt, mert már voltam egynél. Sőt egész kedves volt velem.
2023. okt. 9. 19:30
 80/121 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy kedves volt. Hülye lett volna bunkózni veled.

Ilyen viselkedéssel nem lesz Porsche alattad.

Ha meg lesz, akkor lesz annyi pénzed, hogy találj olyan nőt, aki a pénzedért veled marad. Megcsal majd, de nem fogsz tudni róla.

2023. okt. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!