Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik pasit választanád?
Figyelt kérdés
Pénz, vagy méret? Ez itt a kérdés. "William Shakespeare"2023. okt. 8. 09:02
91/121 anonim válasza:
Hát én nem mondanálak szűknek, ha egy 5.5 centi-vel évezed.
Bírom, hogy minden nő szűknek mondja magát, közben meg...
A 17 centi nem tudom hol átlagos. Talán a feketék közt.Az átlag 14-15 centi.
92/121 anonim válasza:
91. Hónapokig fájt. De egyébként szűk vagyok, mivel sportolok is. Tervezek tanfolyamra menni, ami után majd rá is tudok szorítani. :)
Ne legyen savanyú a szőlő neked.. :)
93/121 A kérdező kommentje:
Szerintem sem szűk, akinek felmegy 5.5 cm vastag szerszám. Szűk az nálam olyan, aki sikít 4 cm vastagságtól.
2023. okt. 15. 13:15
94/121 anonim válasza:
#92 Attól, hogy sportolsz nem leszel szűk. Istenem. 5,5 centi nagyon vastag. Ha felmegy nem vagy szűk. Ilyen egyszerű. Talán átalgos.
95/121 A kérdező kommentje:
Enyém 3.6 cm vastag. Gyúrós haveromnak 4.5 cm vastag és 186 cm magas. Szóval nem igen mondanám magam szűknek a helyedben. Ezzel csak még rosszabb kedvem lesz.
2023. okt. 15. 13:23
96/121 anonim válasza:
94. Te már csak ismersz! :)
Csak izgató a párom, így már befér, de sokáig nem ment.
97/121 anonim válasza:
#96 Ehhez nem téged kell ismerni, hanem a biológiát
98/121 anonim válasza:
97. 8 általánossal, vagy gimnáziumi végzettséggel eléggé nehezen beszélünk itt ismeretről. Internetről szerzett tudás nem igazán tudás.. :)
99/121 A kérdező kommentje:
97-es. Lehet a leányzó nem ismeri a matekot.
5.5 cm átmérős péló az kerületben legalább 17-18 cm, ami egyenlő egy fél literes Monster Energy dobozzal. Az ismerősöm pénisze 16 cm/4.5 és eddig minden csajnak fájt. Sajnos az enyém picike és szivesen lennék a haverom helyébe.
2023. okt. 15. 14:27
100/121 anonim válasza:
#98 Ebből is látszik, hogy milyen okos vagy. De látom veled semmi értelme vitázni, mert a saját nemed testét sem ismered. De nyugodtan gondold azt, hogy szűk vagy. Csak magadat csapod be vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!