Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik pasit választanád?
#Kérdező
Nem tudom hány éves lehetsz, én 40+ pasi vagyok. Nekem is 12cm.
Bár a hosszához képest elég vastag. A szüzességemet 8.osztálykiránduláson vesztettem el, osztálytársnőmmel, 14évesen. Később a gimis évek alatt is voltak barátnőim, általában hosszabb kapcsolatok formájában. 19-25éves korom közt belevágtam a sűrűjébe és elég sok nőt kipróbáltam. Jóképű voltam, sportoltam, a sok partner kapcsán megtanultam hogy kell jól használni, ha már csak ekkorát adott a sors! Volt olyan barátnőm, aki előttem a 20centis haverommal járt, mégis engem választott végül, mert nem voltam gyorstüzelő és csúcsra tudtam vinni, addig vagdaltam bele a kis f.szomat. Aztán megnősültem, gyerekeket nemzettem és 18éve együtt vagyunk az asszonnyal, aki így fogad el, ahogy vagyok és szeret. Pedig nincs se fekete, se fehér Bugattim. Na erre varrjál gombot!
Ui.: nyilván jobban örülnék én is, ha 18cm lenne, de senki nem tehet róla, hogy mekkora lesz neki. Azzal kell dolgozni, ami van. Ezt egy normális nő is elfogadja és megérti. Ha szeret, nem a farkadat fogja méregetni, hidd el! Amúgy nem tudom, hallottad-e hogy pl. a távol-keleten vagy Indiában a 12cm teljesen normál méretnek számít, és hát vannak közel 3milliárdan, szóval mégiscsak használható ez a méret és nem csak prostikkal. Gondolkodj el ezeken amit írtam és ne becsüld alá magad! Viszont ha görcsölsz, komplexusod van, úgy valóban nem jutsz egyről a kettőre. Na csak ennyit akartam mondani neked!
Végre valaki! A többi csak kifogás keresés és mellébeszélés.
Kérdező, jól sejtem, hogy te az arab tulaj 12 centisét szopkodnád, hogy beülhess a Bugattijába?
Megnyugtatlak, ugyanúgy nincs rá esélyed, mint az általad lenézett csajoknak.
Ez a kérdés jól megmutatta azt, hogy míg más kérdéseknél a nők túlnyomó része azt válaszolja, hogy "nem a méret számít", ennél a egyértelműen kérdésnél kibukott, hogy mégiscsak a méret számít, és a nők nagyobbik része a többi faszmérettel kapcsolatos kérdésre egyszerűen csak hazudik.
És a kételkedő nők most visszakereshetik a mérettel kapcsolatos korábbi milliónyi kérdést, ahol a válaszok túlnyomó többségében "a méret nem számít" típusú válaszok szerepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!