Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már alkalma kopaszra nyírt fejű nővel lefeküdni? Milyen érzés volt?
Nekem volt egy rövidhajú barátnőm, aki hol sub volt, hol domináns. Játékos, erotikus szinten, nem holmi elvadult módon. (legalábbis nekem így tálalta, de megeshet tovább is ment volna, ha olyan partnerre talál, aki szereti ezt túl tolni) Szerette, élvezte a pisi szexet is, a játékos kikötözést, fenekelést, még a gyertyacsepegtetést is. Egyszer, amikor intim területen kopaszítottuk egymást és éppen sub hangulata volt, avval ált elő, szeretné, ha levágnám, leborotválnám a haját és lepisilném, ráélveznék. Meglepett a kérése. Ne mondtam nemet, csupán járt a fejemben a fogaskerék. Ekkor megsértődött és nem csináltuk meg. Olyan volt, mint egy kisgyerek, akit rajtakapnak a rosszalkodáson. Egyértelműen a gátlás tört elő belőle, az elfojtott ötlet kiengedése, felvetése miatt. Hetek teltek el, mire megtudtam győzni, nincs semmi baj, ha kitárulkozik előttem és elmondja vágyait, ötleteit. Végül megadtuk a módját! Megszerveztük, hogy legyen egy kellemes, szenvedélyes hétvégénk kettesben (lakótársa és sok barátnőjük volt, akik hétvégén szerettek programot szervezni, olykor ott is aludtak). Ekkor én domináltam ő alázattal viselte, élvezte. Szombat délutánt, estét végig szexeltük, majd vasárnap reggel kiparancsoltam a fürdőszobába és megtettem, amit kívánt. Érdekes volt! Élveztem, de mégsem élveztem. Nekem sok volt ez a megalázás, de neki megvalósult egy szexuális álomképe. Ezt leszámítva, a kopasz fej, tök jól állt neki! Végülis nem nagy lépés volt a rövid hajához képest. Sokan meglepődtek, voltak, akik megszólták. Képzelhetitek, mit szóltak volna, ha tudják, miként szabadult meg a hajától. ;-) Az a típusú nő volt, aki nagyon nőies volt rövid hajjal is, de még kopaszon is. Elég hamar megszokta mindenki. Nagyjából egy évig volt kopasz, néha kicsit megnőtt, de újra leborotváltuk, hol szex közben, hol csak hétköznapi módon. Komolyabb megalázásnak csupán az első eset éreztem/éreztük.
Emlékezetes viszony volt, és nem csak ez miatt. A poén, hogy 52 éves vagyok és kopaszodom. Mostanában agyalok, hogy teljesen leborotválom a maradék hajam. Nejem viszont még ezt sem szeretné, még nem. Tulajdonképp, motoszkál bennem a kisördög, hogy valami hasonló szexuális szituációba kéne megszabadulnom a hajamtól. Már értem, miért nem könnyű előállni a párunk fel a furcsa ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!