Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már alkalma kopaszra nyírt fejű nővel lefeküdni? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Kort, és hogy hol, mikor történt, írjátok még hozzá!2023. máj. 19. 23:15
11/55 A kérdező kommentje:
9,10: Szerencsések vagytok, irigyellek titeket :)
2023. júl. 14. 09:51
12/55 anonim válasza:
Egyszer voltam így, de hajba kaptunk.
14/55 anonim válasza:
Nekem egészen rövidhajú csaj volt, de egy helyes arcú, jó testű kopasz nő biztosan remek.
15/55 anonim válasza:
#6-os #13-as te 1 idióta vagy?
Vagy 2?
Kemoterápiától is kihullik. :/
16/55 A kérdező kommentje:
15: Igen, sajnos amiatt is megkopaszodhat valaki... az egyértelműség kedvéért, kopaszRA NYÍRT nőkről szólt a kérdés.
2023. aug. 2. 16:04
17/55 anonim válasza:
Kérdező: a kopasz, kövér feministákat kedveled?
18/55 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arról van szó, hogy bárki "jöhet", aki XX kromoszómával és kopaszra nyírt fejjel rendelkezik. Ha valaki mindent egybevéve vonzó nő számomra, akkor kopaszra nyírva még sokkal izgatóbbnak találom, ennyi. Túlsúly és feminista nézetek nem feltétlenül számítanak kizáró oknak, az adott személytől függ mindig :D
2023. aug. 2. 21:01
19/55 anonim válasza:
Nem vagyok kopasz, csak gépelt hajú, de sok pasi felszedne, nagyobb részt szexre.
20/55 anonim válasza:
Igen, mintha kicsit divat lett volna a géppel pár centire nyírt haj nőknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!