Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek volt már alkalma kopaszr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt már alkalma kopaszra nyírt fejű nővel lefeküdni? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
Kort, és hogy hol, mikor történt, írjátok még hozzá!

2023. máj. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jo volt
2023. szept. 1. 16:36
 32/55 anonim ***** válasza:
Nekem meg nem
 33/55 anonim ***** válasza:
Sajna meg nekem se
 34/55 anonim ***** válasza:
Ma láttam két kb 50-es nőt is festetlen nagyon rövid ezüstös hajjal. Valamennyire ez is divat, jól néztek ki.
2023. szept. 1. 18:19
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem kb. 10 hónapig volt kopasz. Ő teltkatcsú. Nekem tetszett az is. De változó az rövid tüsi és az 1-2 centis haj között. Enyhe szub is.

Mikor kopasz volt egy különleges érzés, élmény volt úgy a fejét fogva, simogatva a száját dugni. Olyat én is csináltam ekkor, hogy a fejére élveztem el, és szétkentem rajta. Jó volt...

Így rövid (most), illetve tüsi hajjal is jó.

2023. szept. 9. 11:54
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is. Perverzkedtem vele. Lehokiztam a fejét és szetkentem rajta, szuper volt.
2023. okt. 11. 19:33
 37/55 A kérdező kommentje:
35: betegség miatt (remélem, nem), vagy saját elhatározásból lett kopasz a feleséged?
2023. okt. 11. 21:00
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Én lányként voltam már kopasz,az akkori barátomnak,bár látványra nem volt a kedvence,de mint mondta,érdekes volt :)
2023. okt. 12. 07:48
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is fétisem, a feleségem kopasz, saját elhatározásból. Én szoktam borotválni. Nekem nagyon tetszik a duci teste és az hogy mellé kopasz. Imádom simogatni a fejét szex közben.
2023. okt. 21. 11:20
 40/55 Ywerd ***** válasza:
100%

Nekem volt dolgom nemrég egy kopasz nővel.

Nincs szőr sehol a testén,ez egyfajta rendellenesség , születése óta ilyen .

Ne tudjátok meg, milyen eszméletlen volt vele...

Nem a kopaszsága miatt hanem ahogy megélte az intimitást, gyakorlatilag folyamatosan élvezett.

Sorozatorgazmus, spriccelt, ömlött, üvöltött, konkrétan ha a mellét szoptam vagy fél óra folyamatos élvezés után a hátát simogattam egy bizonyos ponton attól is élvezett.

Ha nem akart volna hirtelen sokat és olyat amit nem tudok adni ( időben, térben, odafigyelésben) nem engedtem volna el .

Életem legjobb élményei között fogom számon tartani .

2023. okt. 30. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!