Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már alkalma kopaszra nyírt fejű nővel lefeküdni? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Kort, és hogy hol, mikor történt, írjátok még hozzá!2023. máj. 19. 23:15
21/55 anonim válasza:
Szia 19-es, aki nem kopasz, csak gépelt hajú! Bárcsak sokkal többen lennél! :D Nekem is izgatja a fantáziám az ilyen haj.
22/55 A kérdező kommentje:
20: divat, mikor? Talán 20-25 éve, legalábbis amennyire én láttam... az utóbbi időben egy-egy nemzetközi sztár megtette, de ettől még nem terjedt el, hogy többen bevállalják a mindennapokban (sajnos).
2023. aug. 11. 17:33
23/55 anonim válasza:
Kopaszra nem hagytam nyírni magam, de a hosszú hajam alatt felnyírta a tarkomat a hajfétises pasim és már ettől el tud élvezni, ha simogatja a tarkomat
24/55 anonim válasza:
A barátom mondogatja, hogy ha rossz leszek, lekopaszt. Mert neki az tetszik, pedig már most is rövid a hajam.
25/55 anonim válasza:
Kipróbálnám de van párom így esélytelen.
Filmeken csak Sub nőket láttam kopaszok. Ezen kívűl is van aki nőként szeret kopasz lenni?
26/55 anonim válasza:
27/55 anonim válasza:
Néztem a közvetítésben is, ő Cynthia Bolingo, belga színekben versenyez, női 400 m-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!