Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kérdés foglalkoztat Nőknek szól egyébként,Hogy a Maga Maszturbáció tehat ha simogatják a csiklót otthon maszturbáltok akkor az jobb érzés mintha fiúval lefeküdnétek? is itt nem orálra gondolok hanem mikor bennetek van
A szeretkezés része lehet a maszturbációhoz hasonló izgatás, így ugyanazt az élményt megkaphatod, de mivel más csinálja neked, halmozottan fogod élvezni.
Persze függ ez a partnertől.
Csiklón megtalálni az érzékeny pontot "vakon" jóval macerásabb. Még tapasztalt partner is sokszor 4-5 centit téved ha nem szólsz neki.
Tapasztalt partnerrel persze jobb, mert közös élmény.
Nem értek egyet a #4 essel, a nők igenis az orgazmusért szexelnek, jó partner igenis szem előtt tartja a nő élvezetét is.
Van olyan néha, hogy az egyik vagy másik fél nem tud elmenni, de ez inkább kivétel mint szabály.
Én nem tudok behatolástól elmenni, mindenképpen kell a csikló izgatás.
De egy jó kis vad szex egy vonzó partnerrel ezerszer kielégítően, mint 20 orgazmus, amit magamnak okoztam. Vágyom a férfira, arra, hogy bennem legyen, az érintése i-re, stb... Nekem sem orgazmus orientált éppen ezért a szex.
De nyilván egy jó partner előtte/közben/utána gondoskodik az én orgazmusomról is. Szerintem a férfiaknál ego dolog, hogy a nő is elmenjen így vagy úgy, szóval nem nagyon voltam még olyan férfival, aki ne csinálta volna tök szívesen magától.
Na de nekem érzésre maga a pénisz sokkal jobb érzés, és fontosabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!