Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik felnőtt férfiként (~40) lefeküdnek/lefeküdnének sokkal fiatalabb csajjal, azoknak lelkileg milyen érzés ez?
Figyelt kérdés
Pl szex közben vagy aki csak fantáziál róla, az miről általában. És sokkal fiatalabb alatt kb 20 év korkülönbséget értek.2021. okt. 2. 19:49
1/11 anonim válasza:
Mi ebben a furcsa? Idősebb nő is fekszik le fiatalabb fiúval
Ha két félnek jó mi a gond?
2/11 anonim válasza:
Nem a kora érdekel, szóval ez mindegy.
Bár, egy ddlg kapcsolatban azért hitelesebb a kislányos kinézet.
5/11 anonim válasza:
Én nem tudnék ilyet elképzelni, hacsak nincs valami miatt több is közöttünk. Mást még el tudnék képzelni ilyen fiatal lánnyal. 45F
6/11 anonim válasza:
Lefeküdnèk egy 20 év körzüli lánnyal. Biztos nagyon jó érzés. Azon lennék, hogy neki is nagyon jó legyen, mert ez alap.
7/11 anonim válasza:
WTF??? A szex szerinted "lelkileg" milyen érzés? Ha csinos, tüzes, vonzó a partnered akkor nagyon jó :) (s nem az életkora miatt) Ha meg arra gondolsz, hogy pont a fiatalsága fogta meg... hát ja, tegyük a szívünkre a kezünket 40-es ffi társaim, kinek ne legyezgetné a hiúságát amikor fel tud csípni egy 20-on éves csajt, hogy "áááá jó vagyok még nagyon hogy huszas csajoknak is bejövök".
8/11 anonim válasza:
Hát, hogy egy fiatal, feszes, finom édes kerek popsi meg egy fiatal punci van a kezeim közt...
Én ritka kivénhet perverz agg vagyok.
De ha egy 15-20 éves csaj felajnlkozna a szarját is megennek fú de szét b"=&ám. De jó lenne...
9/11 anonim válasza:
Kipróbálnám.Sokszor fantáziálok erről.
10/11 anonim válasza:
Nagyon jó érzés! Nálunk ennél nagyobb a korkülönbség. f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!