Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők, törtetek meg már lelkileg pasit?Hogyan?Sírt is?Kort is légyszi.
Mikor megtudtam h megcsal akkor szisztematikusan rombolni kezdtem az onbizalmat 😈
Bejott, szakitottak, amint ez kiderult en is kiraktam masnapra egy szal gatyaba...
Hetekkel kesobb kapta meg a cuccait.
Elutasítással, szakítással nem.
Viszont volt egy srác, aki amolyan bűnöző típus, ismerte a barátom is akivel aztán szakítottunk is, vele persze nem akartam lenni mert elég laza srác.., de ő meg elkezdett értem küzdeni, de olyan rengeteget, hogy már kicsinálta saját magát, mert semmiben nem hittem neki (nem e csak az exem spanja es szorakozni akar, plusz komolytalan az èletvitele miatt, stb stb), rengeteget mosta a fejem hogy bízzam benne, állandóan próbált elérni, hogy higgyek neki etc, aztan 300 km re is utánam jött, nagyon nagyon "sok viz lefolyt", mire végre összejöttem vele, és szex után csak könnyesen ismételgette hogy szeretlek szeretlek szeretlek.
Mindezt egy mucho, illegális, helyes rossz fiutol.
Igazából végülis happy end.
Aztán lecsukták..megint kiborulás. Stb.hosszu.
Neeeem!
Ilyet soha nem csinálnék szándékosan!!!
Lehet h ez is a baj, h túl kedves/elnéző vagyok a pasikkal.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!