Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik szeretőt tartotok:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik szeretőt tartotok: milyen érzés lefeküdni a férjetekkel?

Figyelt kérdés
A férjetekkel is jó dugni, vagy azt csak úgy elviselitek, vagy egyenesen undorodtok tőle?

2022. ápr. 20. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Még jobban kívánom a férjemet
Ugyanolyan jó a szex a férjemmel mint előtte
Nem jó a szex, de elviselem valahogy
Kifejezetten taszít a szex a férjemmel, alig várom a végét
Nem fekszem le a férjemmel
Nő vagyok, de nincs szeretőm
Férfi vagyok, de nem bírom ki, hogy ne szavazzak
156 szavazat
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
86%
Ahány ház annyi szokás... a többség azért "tart" szeretőt mert otthon a szeretőtől függetlenül sincsenek már rendben a dolgok.
2022. ápr. 20. 11:53
 2/36 anonim ***** válasza:
53%
A férjem kisfarkú és csak pár percig bírja, szóval már évek óta nincs semmi. A pénze miatt vagyok vele, mellette szeretőket tartok, plusz még haverokkal van néha szex egy-egy jobb buliban. A férjem tud mindenről, neki elég ha a külvilág azt hiszi hogy mintacsalád vagyunk. Én meg költöm a pénzét és mellette szexelek akivel csak kedvem van. Nem kérek priviket.
2022. ápr. 20. 14:09
 3/36 anonim ***** válasza:
89%
Nincs otthon szex a férjemmel, ő szüntette be sok évvel ezelőtt. Csak szeretővel szexelek.
2022. ápr. 20. 14:23
 4/36 anonim ***** válasza:
70%
#2 egészségedre :) Te legalább jól csinálod hogy nem sutyiban a háta mögött, hanem korrekten megbeszéltétek a férjeddel. Azé' kifelé mások felé ne dehonesztáld a mérete, teljesítménye miatt mert nem tartozik rájuk.
2022. ápr. 20. 14:31
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk akkor már évek óta nem volt szex
2022. ápr. 20. 15:04
 6/36 anonim ***** válasza:
77%
Nő vagyok, de nincs se férjem, se szeretőm.
2022. ápr. 20. 15:06
 7/36 anonim ***** válasza:
90%

Sokkal kevesebb szex van nálunk, mint amennyit én igényelnék, de én egyszerűen nem tudnám elképzelni, hogy megcsaljam a férjemet. Ha évek múlva már annyira ki lennék éhezve, inkább segédeszközöket vásárolnék magamnak.

A nyitott házasság egy teljesen más téma szerintem...

2022. ápr. 20. 15:14
 8/36 anonim ***** válasza:
73%

4

Korrekt megbeszélés? Nézőpont kérdése. Én a második szex után el akartam hagyni mert semennyire nem élveztem vele, ő könyörgött, hogy ne menjek. De hiába próbálkoztunk bármilyen módszerrel, ő soha nem tudott kielégíteni, ezért választhatott: vagy szexelek másokkal, vagy lelépek. Bármennyi pénze is van, szex nélkül nem élem le az életem. Maradtam. Ő halálosan szerelmes belém azóta is, első látásra belém volt esve. Neki az már elég ha megad nekem mindent amit tud. Amit nem tud, azt megadják mások.

2022. ápr. 20. 15:17
 9/36 anonim ***** válasza:
94%
#8 a nők többsége azt választaná ami elsőre felmerült benned - inkább lelép és keres olyat akivel minden klappol. Korrekt annyiban, hogy nem sutyiban, a hát mögött csinálod. Amíg mindkét félnek jó így addig rendben van.
2022. ápr. 20. 15:19
 10/36 anonim ***** válasza:
87%

a testi vonzalom és a lelki kötődés nem feltétlenül jár együtt.

a páromat szeretem, szívesen szexelek vele.

a testi vonzalom meg néha más iránt is fellobban, akkor az szex.

Miért kéne emiatt undorodnom attól akit szeretek?

2022. ápr. 21. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!