Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők 99.99 százalékának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?

Figyelt kérdés

Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.

Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.

Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?

2022. ápr. 7. 13:20
 81/93 A kérdező kommentje:

#79.

Miért lenne bennem gyűlölet?

Én nem érzem, hogy ez így lenne.

Tisztázatlan kérdések vannak bennem, méghozzá sok.

Meg tengernyi empátia a női társadalom felé…

Az elnyomókat sem gyűlölöm, csak félek hogy annyira általánossá válok a férfiak részéről az elnyomás, hogy már észre sem veszem, de majd én is elnyomom a nőket.

Ezt nagyon nem szeretném!

2022. ápr. 8. 11:34
 82/93 anonim ***** válasza:
76%

Ezt a baromságot mégis honnan szedted, hogy a nők 99.99%-a képtelen a hüvelyi orgazmusra?

Plusz azt az agyatlan következtetést, hogyha nem megy el egy nő, akkor neki szenvedés az aktus??

Te nagyon beteg vagy, és korlátoltan gondolkodsz. Olyan következtetéseket vonsz le amik mögött semmi összefüggés nincs. Erre csak egy beteg elme képes. Normális ember tisztában van azzal, hogy tévedhet. Kezeltesd magad!

2022. ápr. 8. 12:11
 83/93 A kérdező kommentje:

“ Ezt a baromságot mégis honnan szedted, hogy a nők 99.99%-a képtelen a hüvelyi orgazmusra? “

A 99.99% szándékos költői túlzás…

De létező és széleskörben elfogadott tudomány kutatásnál jutottak arra, hogy 83 százaléknak nincs hüvelyi orgazmusa és hogy fennmaradó 17 százaléknak is egy nagy részénél csupán nagyon ritka alkalmanként… Csak egy igen kis rétegnél van rendszeresen.

Az egyébként elfogadott tény, hogy az úgynevezett hüvelyi orgazmust is a csikló okozza….

Viszont emellett vannak olyan kutatások is, ahol megkérdőjelezik azt, hogy lehet e egyáltalán egy nőnek orgazmusa, a csikló izgatása nélkül.

Ez egy legit kérdés…

“ Plusz azt az agyatlan következtetést, hogyha nem megy el egy nő, akkor neki szenvedés az aktus?? “

Azzal nem tudok mit kezdeni, hogyha szelektív a látásod, vagy szándékosan figyelmen kívül hagysz részleteket…

Én azt írtam, hogy szenvedés VAGY semleges egy olyan nőnek az behatolás, aki nem képes a hüvelyi orgazmusra…

Ha nem szenvedés, hanem semleges, részemről akkor sincs rendben hogy a férfi közben élvezi, mert a szex a kölcsönösségről szól.

Viszont az valóban írtam, hogy az szenvedés egy nőnek, ha rendszeresen megdugják (izgalomba hozzák) majd végül nem elégítik ki, csikló által sem… Ez bizonyítottan frusztrációt és kellemetlenséget okoz egy nőnek, nem tudom miért kell ezen fennakadni, ezt a tényt tagadni.

Az megint egy másik dolog, hogy én nem tartom jó dolognak az aktust, hogyha a nő nem attól megy el… Ha el tud menni az aktus alatt, csikló izgatástól, akkor is az aktus maga felesleges és nem kéne hogy megtörténjen, ha nem az elégíti ki.

2022. ápr. 8. 12:24
 84/93 anonim ***** válasza:
48%

A hüvely akkor csak szülésre való gondolom... De valahogy mégis be kell kerüljön a hímivarsejt. Marad a mesterséges megtermékenyítés...

Jaa, a szülés TÉNYLEG szenvedés, tiltsuk be!!

Mivel szenvedésként jellemzed az aktusokat, amit a nő soha nem akar, ezek szerint minden nő meg van erőszakolva, és minden férfi erőszaktevő. Jól értem ezt az álláspontot képviseled? Magyarán rágalmazod a férfiakat. Vajon ezt nyíltan a szemükbe mondod?

Csukjunk le minden hetero férfit akkor, téged meg öntsünk aranyba, amiért csupa empátiával megmentetted az összes nőt az állítólagos nemi erőszaktól.

Az orállal hogy állsz? Sok nő öklendezhet, könnyezhet a garatreflex közben és orgazmust is csak a férfinak okoz. Ott is testnyílásba dugja a férfi.

Tiltsunk be mindenféle behatolást!

Legjobb lesz ha nem érintkezik a 2 nem, nehogy aztán együtt kelljen szenvedni😅.

2022. ápr. 8. 12:54
 85/93 anonim ***** válasza:
88%

Lehetőleg ne szaporodj! Kár lenne.

"Én azt írtam, hogy szenvedés VAGY semleges egy olyan nőnek "

És, akkor azt a baromságot honnan veszed, hogyha egy nő nem megy el, akkor számára semleges a szex? Ohhh anyám, hogy téged is kiengedtek.

Annyira sekélyes a gondolkodásod, hogy az már fájdalmas.

2022. ápr. 8. 13:07
 86/93 anonim ***** válasza:
6%

Azt itt azért mindenki elismerheti, hogy eleve a szaporodáshoz is a férfi orgazmus kell.

És számtalan “vicces” cikket, mémet láttam már arról hogyha női orgazmus is kellene a teherbe eseshez, akkor 20 ember lenne a földön hahahhahhha

És ezen a társadalom röhög. Nők is és több százan odaírják kommentben hogy hát ez igaz.

1000 fórum, cikk meg minden van arról hogy megjatsszak az orgazmust a nők es amúgy sosem tudnak elmenni. A férfiak MINDIG elmennek.

Na szerintem ez az undorító, en többek között ezért is maradok ki a szexből.

Eleve úgy van kitalálva, hogy a férfi elmenjen, a nő meg le van sz.rva

Sőt, ez mar a személyes része, de én biszex vagyok egyébként és emiatt tudom hogy 100x jobb lehet a szex a férfi oldalról.

Én ha választhatnék tuti hogy férfiként akarnék egy nővel lenni, sokkal jobb lehet.

2022. ápr. 8. 13:18
 87/93 anonim ***** válasza:
88%
Nekem egyre hajaz ez az iromány valami femináci, sötét, korlátolt, elmére. Mondom úgy hogy feministának tartom magam, de ez, hogy kvázi nemi erőszaknak minősítse valaki a kölcsönös aktust, ahhoz nagyon elborúltnak kell lenni.
2022. ápr. 8. 13:36
 88/93 anonim ***** válasza:
36%

Én nem tudom, hogy miért igénylik mások. 11 éves koromban kezdtem el maszturbálni és a legelejétől hiányzott vmi. Nem tudtam persze, hogy mi. Most már tudom. :)

Egyébként nekem sajnos nagyon kevésszer volt szex közben orgazmusom (pontosan azért, mert a partnereim kivétel nélkül mind azt hitték, hogy elég lesz bedugni) és igen, tényleg sz.r volt úgy szexelni, hogy nem volt. De amikor egyszer-kétszer mégis volt, akkor ezerszer jobb volt, mint mikor magamnak csinálom és igen, kellett az kis húsdarab a puncimba (elnézést a megfogalmazásért). Sőt, nekem kifejezetten csak az volt jó, amikor ez egy általam szeretett és nagyon kívánt férfivel történt.

2022. ápr. 8. 14:10
 89/93 anonim ***** válasza:
3%
88, nagyon sok értelme lehet úgy nemi életet élni hogy 1x-2x van orgszmusod es az is csodaszámba megy…
2022. ápr. 8. 14:45
 90/93 anonim ***** válasza:
100%

89

Igen. Akkor most menjek vissza az időben és tegyem meg nem történtté a szexuális élményeimet?

2022. ápr. 8. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!