Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők 99.99 százalékának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?

Figyelt kérdés

Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.

Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.

Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?

2022. ápr. 7. 13:20
 41/93 anonim ***** válasza:
92%
Maximum veled nem élvezik a szexet, mert nulla tudásod van.
2022. ápr. 7. 18:52
 42/93 anonim ***** válasza:
94%
99,99%ban retardált vagy.
2022. ápr. 7. 18:56
 43/93 A kérdező kommentje:

Nekem tényleg kicsi a farkam, ebbe bele trafáltál, de nem hiszem hogy ennek köze lenne ahhoz, hogy nem élvezik az aktust…

Elvileg a méret az nem kifejezetten számít, ha valakinek nem mikropénisze van, nekem meg nem az van. 12 cm és a vastagság is oké…

Én egyáltalán nem vagyok önző a szexben, sokkal inkább az odaadó jelzővel lehetne illetni.

Ezért rossz látni, hogy rá van erőltetve az aktus a női társadalom nagy részére, amikor a pasiknak is csak a végén jó 30 másodpercre… Mondom, ha nem mehetnék el, nekem szenvedés lenne.

A nőknek a csikló izgatása okozza az orgazmust, amit nagyon sok módszerrel el lehet érni, de nem kell hozzá behatolni.

Persze értem én, hogy behatolás közben is el lehet érni, de nagyon kevesen használnak mondjuk aktus közben csiklóizgató vibrátort, stb.

Nem ez az általános…

És ha a női orgazmus a cél, igazából a behatolás rész az felesleges lenne, az a férfi örömére történik, hogy le vezesse az energiáit és a végén legyen egy 20-30 másodperces orgazmusa (közben neki sem jó, nem érez semmi jót, inkább csak elveszti az eszét)… Mivel igen kevesen fektetnek hangsúlyt aktus alatt a csikló izgatására, ez az egész abszolút nem kölcsönös örömszerzésről szól.

Lényegében ennél ami most elterjedt a kapcsolatokban még egészségesebb az is, ha csak kézimunka és orál van.

Ennél a jelenlegi felállásnál pedig már csak az az egyoldalúbb és károsabb, hogyha beviszik az anált is.

Sajnos a nők csak húsdarabok, sokszor még a saját szemükben is.

Pedig a valóságban ennél sokkal többek, csak a média nem hagyja hogy ezt észrevegyék.

2022. ápr. 7. 19:04
 44/93 anonim ***** válasza:
79%

"És ha a női orgazmus a cél, igazából a behatolás rész az felesleges lenne, az a férfi örömére történik, hogy le vezesse az energiáit és a végén legyen egy 20-30 másodperces orgazmusa (közben neki sem jó, nem érez semmi jót, inkább csak elveszti az eszét)… Mivel igen kevesen fektetnek hangsúlyt aktus alatt a csikló izgatására, ez az egész abszolút nem kölcsönös örömszerzésről szól."

Leírtad a lényeget. Ez viszont kizárólag rólad szól. Neked az aktus csak a saját örömöd. Ok, elfogadjuk. De ne projektálj másra és ne dobálózz valótlan százalékokkal. Ne akard megmondani mas nő/férfi hogyan szexeljen, hogyan okozzon örömet a másiknak.

2022. ápr. 7. 19:09
 45/93 anonim ***** válasza:
82%
Köszi hogy leírtad ezt a tengernyi f@szságot. Én azért ha megengeded élvezem az aktust nő létemre, és egy cseppet sem szégyenlem.
2022. ápr. 7. 19:14
 46/93 A kérdező kommentje:

#44.

Rám ez abszolút nem igaz, én 100.000 forintos csiklóizgatót is vásároltam már, és soha nem használtam ugyanazt két lánynál.

Nagyon tudják ezt élvezni, csak hogyha behatolás nélkül is kipróbáljátok, akkor látod, hogy ugyanaz az eredmény.

Innentől kezdve nem tartom etikusnak betenni a péniszemet.

Majdnem mindenkinél úgy van, hogy a petting, csiklóizgatós rész az vagy felvezetés vagy levezetés, de szinte soha senkinél nem a behatolással egyidejűleg történik… Vagyis a férfiről szól, ugyanis tudományos cikkek vannak róla hogy a nők 83 százaléka a nőknek nem tud hüvelyileg elmenni (elég valószínűnek tartom, hogy a maradék 17 százalék is csak meggyőzte magát róla, mert a párja elhitette vele).

2022. ápr. 7. 19:16
 47/93 anonim ***** válasza:
96%
Pacsi 45s. Ma letámadom az embert, aztán "szenvedünk" együtt, egymáson. Persze én csak óvatosan, nekem tiltott gyümölcs😋.
2022. ápr. 7. 19:17
 48/93 anonim ***** válasza:
93%
Vágd le a farkad és lépjünk már tovább...
2022. ápr. 7. 19:19
 49/93 A kérdező kommentje:

#47.

Ha Te vagy a nő, akkor neked sem tiltott gyümölcs, csak éppen nem gyümölcs… Inkább egy rohadt krumpli, amit gyümölcsnek hazudnak.

2022. ápr. 7. 19:19
 50/93 A kérdező kommentje:

“ Vágd le a farkad és lépjünk már tovább... “

Ne írj ilyen hülyeségeket az interneten. Mert ha egy pszichésen és érzelmileg instabil ember olvassa ezt, még a végén megteszi… Vállalod érte a felelősséget?!

2022. ápr. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!