Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?
Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.
Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.
Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?
En egyetértek a kerdezovel. Szerintem sem kellene a behatolásnak része lenni a szexnek a női oldalról… csak nagyon kevés nőnek van úgy orgszmusa, de akkor is kizárólag ha közben a csiklo is végig izgatva van…
A behatolás csak a férfi orgazmusrol szól, semmi másról…
Arról nem is beszélve hogy vannak nők(pl én is) akiknek pokoli fájdalom… hat erről ennyit
Az meg hogy a férfiaknak 100000x jobb a szex, az tény
"Innentől kezdve nem tartom etikusnak betenni a péniszemet."
Ehhez miért kellett 5 oldalnyi komment? Az ég világon senki nem kér rá hogy betedd. Te valami aszexuális ember vagy, vagy megkeseresett incel.
"Szerintem sem kellene a behatolásnak része lenni a szexnek a női oldalról"
Aha, ott is legyek, meg ne is legyek. Jó ember, ha a női szexualitásnak nem része az aktus, akkor a férfi kivel szexel?
“ Instabilnak érzed magad? “
Nem, de szerinted csak én olvasom a válaszokat?
Ha azt írod, hogy valaki vágja le a péniszét, az ugyanolyan mintha öngyilkosságra szólítanád fel!
Bűncselekmény.
“ Ehhez miért kellett 5 oldalnyi komment? Az ég világon senki nem kér rá hogy betedd. “
És azt csak úgy tűrjem szó nélkül amit a nőknek el kell viselni?
“ Te valami aszexuális ember vagy, vagy megkeseresett incel. “
Abszolút nem vagyok aszexuális, s mivel nem egy partnerem volt már, ezért incel sem lehetek.
“ Jó ember, ha a női szexualitásnak nem része az aktus, akkor a férfi kivel szexel? “
Na ez a mondat tökéletesen megmutatja, hogy mi is a problémám.
Az ilyen férfi!
#58.
Hát persze. Ha elfogynak az érvek, akkor jön a meleg kártya…
Amúgy ha meleg lennék, miért lennék féltékeny a heteró farkakra? Hiszen abból nekem úgysem jutna, nem tudják a nők “elvenni”, mivel a heteró férfiak amúgy sem adnák oda.
Mivel neked ez nem evidens, valószínűleg meleg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!