Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak hány százaléka van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hány százaléka van ezekkel képben?

Figyelt kérdés

És mekkora részük képes figyelembe is venni?

[link]

(Kíváncsiságból érdekel, mert még mindig sok nőtől hallható, hogy a partnere úgy van vele, a szex csak róla szól...)

2020. febr. 11. 11:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy kivételével mindről tudok.
2020. febr. 11. 11:17
 2/25 A kérdező kommentje:
Nyilván tapasztalatok érdekelnek, meg az idióta arab világot se részletezzük inkább, hogy ott hogy működik a dolog....
2020. febr. 11. 11:19
 3/25 A kérdező kommentje:
És melyik az az egy?
2020. febr. 11. 11:20
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
7. és 8- asról nem igazán volt, vagy van ismeretem, tapasztalatom, a többi az pipa.
2020. febr. 11. 11:26
 5/25 anonim ***** válasza:
14%
Mindegyikkel tisztába vagyok! Nekem csak eddig olyan csajaim voltak akik csiklobol v. Hüvely bol el tudtak élvezni sok csajjal voltam már együtt szóval több mint 20%-a képes rá nem kell minden netes cikket készpénznek venni!
2020. febr. 11. 11:26
 6/25 anonim ***** válasza:
70%

Én tisztában vagyok mindegyikkel.

34/F

2020. febr. 11. 11:27
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azzal van a baj, hogy tudnak-e róla vagy nem, hanem azzal, hogy általában a férfiak könnyebben és gyorsabban élveznek el, mint a nők, és sajnos akadnak jó páran olyanok, akik orgazmus után kiszállnak a buliból és nem érdekli őket mi van a partnerükkel (mint mindig, most is tisztelet a kivételnek).

Nem azt mondom, hogy mind a 11 pontot ismeri minden férfi, de ezeknek a pontoknak a többsége szerintem széles körben ismert, csak szimplán nem veszik figyelembe sokan.

Hangsúlyozom, akinek nem inge, ne vegye gatyára!

F

2020. febr. 11. 11:28
 8/25 A kérdező kommentje:

"csak szimplán nem veszik figyelembe sokan."

Igen, ez a nagyobb baj...

2020. febr. 11. 11:38
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond h nem tudjak hanem ha tudjak de nem veszik figyelembe :) pl elojatekot exem vmi kötelező formalitasnak tartotta. A mostanival nincs ilyen gond szerencsere :)
2020. febr. 11. 11:41
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sokan vannak akik tudják csak attól, hogy még tudja nem biztos, hogy figyelembe is veszi.
2020. febr. 11. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!