Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak hány százaléka van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hány százaléka van ezekkel képben?

Figyelt kérdés

És mekkora részük képes figyelembe is venni?

[link]

(Kíváncsiságból érdekel, mert még mindig sok nőtől hallható, hogy a partnere úgy van vele, a szex csak róla szól...)

2020. febr. 11. 11:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

"A férfiak hány százaléka van ezekkel képben?"

Ennyire specifikus kérdést hogy lehet feltenni?

Talán 10% de ez csak egy tipp. De komolyan hogy akarod hogy megmondjuk a férfiak hány százaléka van tisztába egy általad random belinkelt cikkben szereplő listával?

Egyre hülyébbek a kérdések komolyan mondom!

2020. febr. 11. 11:54
 12/25 A kérdező kommentje:
Igazad van, utólag rájöttem, hogy hülyén tettem fel a kérdést 😆 de a válaszolók nagyrésze azért megértette.
2020. febr. 11. 11:56
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem.

Tehát ha az igazi kérdés az volt hogy az itteni válaszolók közül hány ember van tisztába ezekkel.

Akkor egyet írj a listádra. Én minddel tisztában vagyok. Szeretek ilyenekről olvasni és figyelni rá. Szeretem ha a partneremnek a legjobbat nyújthatom. Számomra az a kielégülés ha ő kielégül.

2020. febr. 11. 11:59
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom mennyien vannak ezekkel tisztában, de egy bíztos sok az önző férfi, nem érdekli vagy nem kíváncsi mi jó a partnerének, viszont sokszor a nők sem nyilvánulnak meg hogy mi jó nekik ez is problémát tud okozni.
2020. febr. 11. 12:15
 15/25 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon ritka az, amikor egy pár összehangolt a szexben!

Te nem szopsz, én szarák rá, hogy orgazmusdo van-e vagy nincs... (elveszem amit akarok).

Ha pedig nem tetszik, mindig jön más.

2020. febr. 11. 12:52
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan, még azzal sincsenek tisztában hogy hol helyezkednek el a hüvelyben az érző idegek, és hogy meddig tartanak. Azt hiszik hogy minél nagyobb a farkuk, annál jobban ki tudnak elégíteni vele.
2020. febr. 11. 13:11
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
Önzetlenség sok esetben a kulcsszó
2020. febr. 11. 13:39
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

"Tegye fel a kezét, akinek még sosem volt erotikus álma!"

Jelen.... Sosem almodtam, hogy szexelek, mert ebren sem szexeltem soha...

(Ugye csak azzal tudsz almodni, amit ebrenlet soran is gyakorolsz)

2020. febr. 11. 14:14
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
Hát sajnos elég kevés. Pontosabban a pasik nem, de a Férfiak igen. Utóbbiak ismerik és tisztelik a női testet, sőt mi több még kedvesek, udvariasak és udvarolni is tudnak. Mondjuk leginkább ők szoktak sikeresek lenni a nőknél :)
2020. febr. 11. 14:20
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Ez egy jónagy lófa$z cikk... A hüvelyi orgazmus tanulható, van sok szexuális probléma, és a szexuális inger keletkezési helye elsősorban az agy, így elvileg valódi stimuláció sem kell az orgazmushogy csak egy nagyon erős és valóságos vágykeltő képzet.

Mellesleg ebből a cikkből semmi nem következik ami felszámolná a "partnere úgy van vele, a szex csak róla szól" jellegű dolgokat.

Ez megint valami fércmunka amivel egy csomó megtekintést lehet szerezni!

35F

2020. febr. 11. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!