Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak hány százaléka volt már legalább egyszer?
1. prostituáltnál
2. erotikus masszázson
3. swinger klubban
Ti voltatok e és hány olyan embert ismertek, akiről tudjátok, hogy próbálta valamelyiket?
Nők válaszára is kiváncsi vagyok.
Fogalmam sincs, hogy hány % volt itt-ott amott. Szerintem a prostis dolgot elég sokan kipróbálják legalább egyszer az életben, bár itt ugye az sem mindegy, hogy milyen korú csoportból készítesz statisztikát.
Én személy szerint:
1. Nem voltam, bár egy időben sajnos sokat gondoltam rá.
2. Nem voltam.
3. Nem voltam.
Ismerősök körében, akikről tudom, hogy tényleg voltak és nem csak hantáznak:
1. 4-5 személy.
2. 0.
3. 0.
Generációtól függ.
Prostituáltnál:
Szerintem a mostani hatvanasok 20%-a
Az ötvenesek 40%-a.
A 40-esek 50%-a.
a harmincasok 20%-a.
Végül a huszonéveseknek kb. a 30-40%-a.
Persze most mindenki aki nem volt és a közvetlen ismerőseiről nem tudja, az most ezeken az arányokon kiakad. De az ország nagy és nagyon sok a réteg és ilyen dolgokat sokáig nem tud meg az ember a másikról. Én magam sem gondoltam volna régen, hogy milyen sok ember volt már örömlánynál, de nagyon sokan.
Azért mondanék átlag 25%-ot, mert bár a mai hatvanasok közül sokan meghaltak, de így is azért akadnak szép számmal a hajdani Ratkó porontyok. Majd pont a harmincasok az ő gyerekeik, szóval a 80-as években volt az utolsó nagy népességrobbanás, így pont az a tábor a legnépesebb, amelyik a legkevesebbet vette igénybe az ilyen fajta szolgáltatást.
Persze a régebbi generációk magas aránya és a fiatalabbaknál ugyan ez másból fakad. A régieknél sok rétegben ez alap volt. Nem azért, mert rászorultak, vagy féltek, hogy rászorulnának, hanem ez számukra semmit nem jelentett. Az életük ennyiből állt, hogy ivás és p**ci(persze ez zömében mindig is így volt egy bizonyos életkorban, a különbség csak annyi volt, hogy akkor a szőröst preferálták). És ezt az akkori máshogy nyers stílusban mívelték. Ez sokuknak csak egy pipa volt, hogy ez is megvan. De persze a rendszeresen művelők között is ők vannak a legtöbben, a negyvenesek.
A fiataloknál mostanság meg a félsz játszik és nem az, hogy reszelni kell folyton és ezt is le kell tolni olykor. Vagy félnek a lányoktól addig, ameddig nincsenek ezen túl. Vagy félnek, hogy egyáltalán nem lesz senkijük.
Meg persze ott vannak a perverzek minden korosztályból...
Az erotikus masszást nagyon kevesen veszik igénybe, bár lehet más a hivatalos kép, de az fals. Ugyanis a lakásos prostik zöme úgy van bejelentve, illetve mivel albérletben űzik a legtöbben, ezért a főbérlő is jobban megemészti, hogy ha ezt hallják vissza és a nem azt, hogy egy k***a/vák vette/ték ki a lakást, még ha sejti is az igazságot.
Viszont ezt akik igénybe veszik, azok általában tehetősebbek, ők pedig zömében nyilván nem fiatalok.
A swinger clubok pedig még bontakozóban vannak, persze most még tsunamiként söpörnek. Egy réteg között nagyon gyorsan terjed a hírük és akiket fel is izgat. Szerintem köztük is a negyvenes férfiak vannak a legtöbben.
1.) 39.8865
2.) 25.455 (+/- 0.625%)
3.) 8.4512934
Én: egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!