Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a férfiak hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak hány százaléka volt már legalább egyszer?

Figyelt kérdés

1. prostituáltnál

2. erotikus masszázson

3. swinger klubban

Ti voltatok e és hány olyan embert ismertek, akiről tudjátok, hogy próbálta valamelyiket?

Nők válaszára is kiváncsi vagyok.

2019. dec. 1. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
23, 26, 8.
2019. dec. 1. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
A 3.-at még nem próbáltam!
2019. dec. 1. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, hogy hány % volt itt-ott amott. Szerintem a prostis dolgot elég sokan kipróbálják legalább egyszer az életben, bár itt ugye az sem mindegy, hogy milyen korú csoportból készítesz statisztikát.

Én személy szerint:

1. Nem voltam, bár egy időben sajnos sokat gondoltam rá.

2. Nem voltam.

3. Nem voltam.

Ismerősök körében, akikről tudom, hogy tényleg voltak és nem csak hantáznak:

1. 4-5 személy.

2. 0.

3. 0.

2019. dec. 1. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
1. 100%
2019. dec. 1. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Generációtól függ.

Prostituáltnál:

Szerintem a mostani hatvanasok 20%-a

Az ötvenesek 40%-a.

A 40-esek 50%-a.

a harmincasok 20%-a.

Végül a huszonéveseknek kb. a 30-40%-a.

Persze most mindenki aki nem volt és a közvetlen ismerőseiről nem tudja, az most ezeken az arányokon kiakad. De az ország nagy és nagyon sok a réteg és ilyen dolgokat sokáig nem tud meg az ember a másikról. Én magam sem gondoltam volna régen, hogy milyen sok ember volt már örömlánynál, de nagyon sokan.

Azért mondanék átlag 25%-ot, mert bár a mai hatvanasok közül sokan meghaltak, de így is azért akadnak szép számmal a hajdani Ratkó porontyok. Majd pont a harmincasok az ő gyerekeik, szóval a 80-as években volt az utolsó nagy népességrobbanás, így pont az a tábor a legnépesebb, amelyik a legkevesebbet vette igénybe az ilyen fajta szolgáltatást.

Persze a régebbi generációk magas aránya és a fiatalabbaknál ugyan ez másból fakad. A régieknél sok rétegben ez alap volt. Nem azért, mert rászorultak, vagy féltek, hogy rászorulnának, hanem ez számukra semmit nem jelentett. Az életük ennyiből állt, hogy ivás és p**ci(persze ez zömében mindig is így volt egy bizonyos életkorban, a különbség csak annyi volt, hogy akkor a szőröst preferálták). És ezt az akkori máshogy nyers stílusban mívelték. Ez sokuknak csak egy pipa volt, hogy ez is megvan. De persze a rendszeresen művelők között is ők vannak a legtöbben, a negyvenesek.

A fiataloknál mostanság meg a félsz játszik és nem az, hogy reszelni kell folyton és ezt is le kell tolni olykor. Vagy félnek a lányoktól addig, ameddig nincsenek ezen túl. Vagy félnek, hogy egyáltalán nem lesz senkijük.

Meg persze ott vannak a perverzek minden korosztályból...

Az erotikus masszást nagyon kevesen veszik igénybe, bár lehet más a hivatalos kép, de az fals. Ugyanis a lakásos prostik zöme úgy van bejelentve, illetve mivel albérletben űzik a legtöbben, ezért a főbérlő is jobban megemészti, hogy ha ezt hallják vissza és a nem azt, hogy egy k***a/vák vette/ték ki a lakást, még ha sejti is az igazságot.

Viszont ezt akik igénybe veszik, azok általában tehetősebbek, ők pedig zömében nyilván nem fiatalok.

A swinger clubok pedig még bontakozóban vannak, persze most még tsunamiként söpörnek. Egy réteg között nagyon gyorsan terjed a hírük és akiket fel is izgat. Szerintem köztük is a negyvenes férfiak vannak a legtöbben.

2019. dec. 1. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1. 30

2. 15-20

3. 4

Kb ez a tippem

2019. dec. 3. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1.) 39.8865

2.) 25.455 (+/- 0.625%)

3.) 8.4512934

Én: egyik sem.

2020. jan. 9. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmúltam 30, de még egyiket sem próbáltam.
2020. jan. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!