Vajon a magyarok hány százaléka tud úszni legalább a vízbiztonság szintjén?
Aha, tehát ilyen 5 méter úszás kutya vagy nagymama mell stílusban.
Az azért sokaknak megy. De azt ne nevezzük úszásnak.
50 gyors az már értékelhető úszás, de az max 20% tudja, lehet sokat mondtam.
Mellúszni 90%? A nagymama mellez se tudja annyi, nem, hogy a szabályos igazi mellúszást.
Pillangó a lakosság felének megy? Hogy mivan??? Szerinted tud pillangózni kb 5 millió ember az országban? 😅
Az baj ha ezt komolyan gondolod. Ha trollkodsz akkor meg elég bénán csinálod...
Én "magyar emberek" alatt az egészséges embereket értem, akik nem a kórházban a belüket kilógatva haldokolnak. A fél lábbal sírban lévő egészségi állapottal rendelkezőket, ha kizárjuk, az már rögtön a lakosság harmada. :-D
Az úszást rengeteg ember saját magától tanulja meg, mindenféle segítség nélkül. Az úszásnemeket is... Az emberi természet része, belénk van kódolva. Vízben születünk, az emberi test nagy része is víz. Az, hogy az emberi lények között rengeteg a genetikai hulladék, aki el van magától szállva, mert úszó oktató, vagy mások által megtanult valamit, aminek egyébként olyan természetesnek kellene lennie, mint a járásnak, egy dolog... Mielőtt magadra vennéd, sajnos a genetikai hulladékok közé magamat is besorolom, tehát nem bántásnak szántam. Sajnos én is úszó oktató által tanultam meg gyerekként az alapokat, később pedig a rendes gyorsúszást és pillangózást youtube videókról, de magamtól kellett volna ráéreznem, mert ez így nem természetes. Járni sem másoktól tanul meg az ember. :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!