Biztos majdnem mindenki. Én nem ismerek olyat aki ne tudna, ideértve a 96 éves nagymamámat aki még mindíg fürdőbe jár, a barátaim, ismerőseim, munkatársaim, gyerekeim barátai.......
de biztos vannak akik nem tudnak.
tehát 95 %-ra tippelek
2009. dec. 9. 23:01
2/21 anonim válasza:
Biztos hogy nem 95%!
Annál sokkal kevesebb lehet,nagyon sok "majdnem magyar" nem tud úszni,valamiért félnek a víztől:)
2009. dec. 9. 23:04
3/21 anonim válasza:
Nagyon sokan nem tudnak úszni,de nem azért mert félnek a víztől.Ahol nincs a közelben folyó vagy tó,ott nincs hol úszni.Sok helyen még uszoda sincs,és ha van is,nem mindenkinek van ideje és pénze uszodába járni,és a tanfolyamot fizetni.
2009. dec. 9. 23:09
4/21 anonim válasza:
Én meg olyat nem ismerek aki tudna, ezért 50%-ra tippelek. Én sem tudok, pedig tanultam. Szóval el is lehet felejteni könnyen. Húgom is 2 éve tanulta de már elfelejtette.
2009. dec. 9. 23:11
5/21 anonim válasza:
a macskák se tudnak úszni, és a Macskanő se
2009. dec. 9. 23:25
6/21 anonim válasza:
Én se tudok úszni,így arra tippelek,hogy több mint 50% nem tud úszni.Kb 60-65% lehet szerintem.
2009. dec. 9. 23:28
7/21 anonim válasza:
azért az úszás nem vetekszik a jogi egyetem elvégzésével...
pár alap karcsapást és lábtempót megtanulsz, és már tudsz is úszni... nem kell ezt túlmisztifikálni...
2009. dec. 10. 09:44
8/21 anonim válasza:
én első
Ezt most nagyon furcsának találom. Én úgy gondoltam, hogy az ikolában kötelező az úszás (nekem is kötelező volt, a gyerekeimnek is az) az emberek mennek nyaralni, strandra, nyáron mindenki víz mellett szeret lenni. Én nem is emlékszem milyen az nem úszni, a gyerekeim is már 3 hónaposan babaúszára jártak.
Ilyenkor látszik, mekkorát tévedhet az ember.
2009. dec. 10. 09:48
9/21 anonim válasza:
Nálunk a családban senki se tud úszni,mert egyszerűen nem éreztük fontosnak,nem lakunk folyó,sem tó mellett,és strandra is nagyon ritkán járunk.Bár a strandhoz nem is fontos az úszni tudás.Ja,és nekem az iskolában egyáltalán nem volt kötelező úszni tanulni..
2009. dec. 10. 15:21
10/21 A kérdező kommentje:
Iskolában KÖTELEZŐ úszást tanulni??? Ilyet még nem hallottam, bárcsak nálunk is az lett volna. Én kb 8-9 évesen tanultam meg úszni, de edző/oktató híján nem megy a legjobban. Én amúgy 30-40%ra tippeltem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!