Igen kötelező, szerintem minden Budapesti és Pest megyei, pesthez közeli általános iskolában. A tornaórák úgy vannak, hogy az utolsó 2 óra, és az alatt írány az uszoda.
2009. dec. 11. 08:41
12/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötelező úszást tanulni az iskolában,pedig Pesten lakom.
Esetleg ajánlott vagy van rá lehetőség(ha van rá pénzed)
2009. dec. 11. 11:30
13/21 anonim válasza:
80% köztünk én is
2009. dec. 12. 14:37
14/21 anonim válasza:
én sem tudok sajnos úszni, pedig anno a szüleim vagyonokat fizettek érte:(
2010. jan. 17. 21:50
15/21 anonim válasza:
Minden nagyvárosban, víz melett tudnak, elég szégyen ha valaki nem szerintem
2010. jan. 29. 22:32
16/21 anonim válasza:
hát szerintem régen erősebb volt az úszásoktatás mint ma...
Azért ismerek apám munkatársai között is nem egyet aki nem tud..
De a saját környezetemben is ismerek olyanokat akik nem tudnak rendesen... De tény, hogy az idősebb korosztályból kevesebb úszni-nem-tudót ismerek...
én 80-90%-ra tippelem. Nem mindegy, hogy minden 5. vagy minden 10. nem tud úszni, de akkor már inkább a 90-hez közelebb.. legyen 85, az aranyközépút :)
2010. jan. 30. 13:28
17/21 anonim válasza:
én természetes úszó vagyok. soha nem értettem hogy nem jön rá magától az ember hogyan maradjon a víz felszínén...aki elsüllyed az kb egyenrangú egy kővel.
2010. febr. 22. 15:51
18/21 anonim válasza:
én sem tudok úszni, nekünk kötelező volt az úszás, gyulai vagyok. ott se tanultam meg, és nem is érzem fontosnak. hiába gyula a nagy fürdőváros, nem szeretem a strandot :)
2010. márc. 10. 17:06
19/21 anonim válasza:
kb 50%
2011. okt. 13. 13:31
20/21 anonim válasza:
Nálunk is volt kötelező úszás.
De ne bas*zatok már fel, ennyien nem tudtok úszni??? Meg elfelejtettétek? Azt hogy??? Pedig olyan könnyű... nem hiszem el, szerintem még tanulás nélkül is tudnék mellbe úszni. Amikor tanultam akkor se kellett sokat vacilálni, második órán már simán úsztam, első órán még volt hogy segítettek, meg ilyen deszkákkal úsztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!