Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?
Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.
Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.
Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?
“ Te sem csak az orgazmuskor érzel jó érzést hanem az oda vezető úton is... “
Hát ez nagyon nincs így.
Én csak az orgazmusnál érzek jó érzést, az odavezető út csak arra jó hogy minél intenzívebb legyen az orgazmus, önmagában nem lenne élvezetes… Ha pedig el sem mehetnék a végén, akkor az egész egy kínzással érne fel és inkább nem is szexelnék.
“ Én el tudok élvezni aktus alatt, megfelelő póz, kreativitás kérdése. A natúr ki-be mozgás nekem kevés, de ha picit változtat ember a pozíción,szögen hogy több ingert kapjon, láss csodát sikerülhet. Ehhez kell a partnerrel való összhang. ”
Na de ha Te el tudsz élvezni aktus alatt, akkor értem, hogy miért igényled a vaginális együttlétet, a behatolást.
Csak a nők nagyon nagy többségének NINCS hüvelyi orgazmusa és ezt nem én találtam ki, Ők ragaszkodnak ehhez, állítólag ez tudományos tény.
Mert szexelni kell egy kapcsolatban vagy egyéb dolgok miatt.
Én nőként ezért nem csinálom, mert igazságtalannak tartom… a férfi 3 perc alatt elmegy a nők hatalmas százaléka meg csak szexel orgazmus nélkül…
Inkább csinálom magamnak, úgy en is elmegyek 3 perc alatt
#15.
De az meg van, hogy a csikló orgazmus eléréséhez nem kell a behatolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!