Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?
Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.
Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.
Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?
A kérdezőnek nyilván nincs fogalma a valódi szexről. Valószínűleg nem is szexelt még igazi nővel.
A nőknek, ahogy a férfiaknak is, maga az aktus (akár orális, akár vaginális stb) önmagában is élvezetes. Az orgazmus pedig a beteljesedés.
Ha neked csak az orgazmus fontos, az odavezető út meg szenvedés, a szükséges "rossz" hogy legyen orgazmusod, akkor valószínűleg rossz szerető vagy, igen alacsony szexkultúrával.
Nem csoda, hogy azt hiszed, a nők többsége nem élvezi, pedig az a valószínű, hogy csak veled nem.
Mellesleg a nők kb 30-40% képes a hüvelyi orgazmusra, nem 1%.
És akik nem, azok is élvezik a szexet attól.
Nekem a behatolásos szex jólesik, élvezetes, akár orgazmus nélkül is. Azért legtöbbször el is élvezek az aktus közben, de nem mernék mérget venni rá, hogy az hüvelyi orgazmus, mivel nekem ehhez az kell, hogy feszítsen a gátamnál, közben a csiklóm is a páromhoz ér, így ingerelve van. Ezen kívül, ha rászorítok a hüvelyemmel a farkára az még hozzáad az intenzitáshoz, de akkor is a hüvelybemenetnél (gát és csikló) van a jó érzés. Az orális izgatás viszont a közelébe nem ér annak, amit leírtam. Úgy is el tudok menni, de ugyanaz kell hozzá, mint dugás közben. Gát+csikló ingerlés, meg részemről egy kis izommunka. Viszont dugás nélkül ez olyan vérszegény tud lenni, nem ugyanaz az intenzitás, az orgazmus is nehezebben jön.
Ha viszont nem élvezek el, mert pl. fáradt vagyok, attól még jólesik a dugás. Ugyanúgy, ahogy egy jó masszázs, séta, edzés, kajálás, bármi.
Mellesleg egy orgazmust 5 percen belül le tudok rendezni magamnak, de az uncsi egy jó (akár orgazmus nélküli) dugáshoz képest.
#27.
Én azt gondolom, hogy a nők 99.99%-a nem élvezi a szexet, biológiailag képtelen rá, de a hímsoviniszta társadalom át mossa az agyukat és így rájuk kényszerítik a férfiak a szexet…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!