Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők 99.99 százalékának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?

Figyelt kérdés

Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.

Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.

Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?

2022. ápr. 7. 13:20
 71/93 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem baromira káros azt hirdetni hogy egy nő az meg se próbálja élvezni az aktust, tegye szét kötelességből, és csak a férfiról szól, ezért k*ss a neved. Nem juthatnánk már ennél tovább?? Tényleg vissza fele akartok fejlődni?

Persze, legyen aktus, de (ahogy itt írta valaki) a női szexualitásnak ne legyen már része. Szégyelljük is esetleg magunkat közben? Mocskos dolog igaz?? Tehát a TI logikátok alapján az aktus= mechanikus b*szás, a testem használata. Én pedig nem élvezhetem mert csak.

Mikor helyezzük már vissza az egyenletbe a nőt? Miért kell hogy egy nőnek mindig mások mondják meg mit tehet és azt hogyan? Akármilyen hihetetlen akkor létesítek aktust amikor vágyom rá, nem fogom kényszerből, és bizony el is jutok a csúcsra, ha károgtok itt akkor is. Annak módja pedig csakis rám és a páromra tartozik.

Már az ösztönöknél bukik az elméletetek. A nőnek peteérése van, egymást követő hormonális ciklusok. Kívánják a szexet, akarják, ez biológia. Nem a férfiért, magukért. Mint ahogy a férfi is akarja, magáért. Mindkét fél vágyik a kielégülésre. Lehet itt dobálózni azzal hogy de a férfi orgazmusa az alap, meg jólvanazúgy ha csak ő élvez. De a férfi érdeke is a másik öröme. Hiszen újra akar majd vele szexelni, nem? Kölcsönös körforgás, mint sok más az életben.

2022. ápr. 8. 11:04
 72/93 A kérdező kommentje:

#71. Akkor nem lehet, hogy le kéne állni a hazudozással, hogy a nők nem tudnak kielégülni hüvelyileg az aktus alatt?

Mert Te ezt kéred számon, pedig ezt Ti magatok terjesztitek, meg a “tudósok”.

Akko ez szimpla hazugság?

Mert hagy döntsem már én el, hogy beléd teszem e a péniszemet annak tudatában, hogy neked az nem kielégítő! (Kielégülés = orgazmus)

Még ha Te szeretnéd is, hogy én beléd tegyem, lehet hogy én így nem szeretném!

Ez miért nem számít?

Amúgy meg döntsétek már el végre, hogy a vaginális szex önmagában kielégítő e (a kielégülés és az orgazmus szinonimák), avagy sem.

Mert az úgy nem működik, hogy NEM, de mégis igénylem a farkat a puncimba!

Vagy képes vagy a kielégülésre és akkor jogosan tartasz igényt a farokra, vagy nem vagy képes rá, ez esetben nem várhatod el egy férfitől hogy egy darab húsként használjon és egyoldalúan megdugjon!

2022. ápr. 8. 11:13
 73/93 anonim ***** válasza:
84%
Te beteg vagy, és semmit nem tudsz a női testről. A farkadat meg tartsd meg magadnak, kutyát nem érdekli mit kezdesz vele, hányszor írjuk még le? Maximum a porszívóba dugd e nemes szervedet.
2022. ápr. 8. 11:15
 74/93 A kérdező kommentje:

#73.

Ha elfogynak az érvek, jön a személyeskedés…

Csak a szokásos.

2022. ápr. 8. 11:17
 75/93 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező! Ezentúl akkor nem létesíthetek aktust csak ha babát tervezünk? Vagy akkor is tilos? Jó lenne ha felvilágosítanál ó nagy mester. Köszönöm válaszát.
2022. ápr. 8. 11:18
 76/93 anonim ***** válasza:
42%

75

Tilos és mocskos, nem szent dolog. Imádkozzatok a gólya istenéhez.

2022. ápr. 8. 11:21
 77/93 anonim ***** válasza:
79%
Köszönöm, bár a mestertől szerettem volna hallani.🤣
2022. ápr. 8. 11:25
 78/93 A kérdező kommentje:

#75.

Senki nem mondta, hogy tilos.

Csináld ha akarod…

Sok mindent tehetsz magaddal, ami szenvedést okoz, vagy nem különösebben jó, ezek közül a vaginális aktus csak egy.

Senki nem tilt semmit…

Viszont egy férfitől ne várd el, hogy ennek a tudatában, hogy Te így nem tudsz kielégülni, betegye neked.

Keress olyan partnert akinek az ilyesfajta barbárság belefér…

Én a magam részéről nem fogok senkik sem használni mint egy tárgy.

Nekem a nő az nem csak egy lyuk.

Én olyanra vagyok hajlandó ami mindkettőnknek jó…

Ha olyan partnerrel lesz dolgom akinek van hüvelyi és nem csikló orgazmusa (ha létezik ilyen), vagy legalábbis a csikló izgatása nélkül el tud menni a dugástól, annak majd szívesen beteszem.

Ha valakinek viszont csak csiklóizgatástól lehet orgazmusa (nagyon nagy többség, vagy mindenki, erről megoszlanak a vélemények), akkor a behatolás része az bizony tényszerűen egyoldalúan a férfi örömének részére történne… Így bőven elég más módszerekkel a csúcsra juttatni a nőt.

És így nem használtam ki a testét a saját örömömre…

Csak azt nem értem, hogy ezt a kihasználását itt mégis miért óhajtja annyi nő… Ha nem kielégítő (orgazmikus) élmény számukra kizárólag a behatolás, akkor nem is igényelhetik… Arra tudok gondolni, hogy áldozatok vagytok, akiket a férfiak pszichésen megtörtek.

Hiszen ha nem vagyok éhes és nem érzek ízeket, nem érzem az éhenhalás tüneteit, akkor nem fogok enni!

Nem lesz ilyesmire igényem, az teljesen logikátlan lenne…

2022. ápr. 8. 11:29
 79/93 anonim ***** válasza:
82%
Bennem az fogalmazódott meg, hogy milyen rossz lehet így élni, ahogy a kérdező. Ezzel a gyűlölettel, amit 2 ember aktusa iránt érez. Egész biztos hogy a probléma nála van, ez valami elfolytott szorogás, frusztráció lehet. A gyűlölete csak védekezés. Mihamarabbi jobbulást kívánok!
2022. ápr. 8. 11:31
 80/93 anonim ***** válasza:
74%
Ez jó végszó. Jobbulást kérdező!
2022. ápr. 8. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!