Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?
Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.
Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.
Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?
Mert nálunk a szex és az orgazmus is több összetevős sztori.
Nálam a csók, a simogatás, a mell, comb, fenék érintése... És igen, nyilván, a punci ingerlése is része az aktusnak.
Enélkül valószínűleg nehezebben mennék el 😄
Mint ahogy pl. nem tudnék elmenni csak attól, hogy a nyakamat csókolják... De azért sokat hozzá tud tenni az élvezethez 😜
“ Mert attól hogy nincs tőle orgazmusom még jó érzés és kielégítő lehet orgazmus nélkül is. Senki nem mondta hogy nem érzünk jót közben “
Hát ha jó és kielégítő, akkor az bizony orgazmus.
Vagy akkor ha nem, légyszíves magyarázd el, hogy mit érzel és mi váltja ki azt az érzést…
Nem,nem orgazmus. Az is jo erzes,ha masszirozzak a talpam,megse elvezek el tole.
Jo erzes es kesz magamban tudni azt akit szeretek. Ennyi. Ha ertetlen vagy akkor igy jartal.
Szerintem a kerdezo annyira egybites,hogy csak akkor jo neki,ha kifolyik a spermaja.
Irj ki meg vagy 20 kerdest.
Kedves kérdező:
Neked is jó érzés, mikor benne van a kis biguszod egy p.nciban nem?
Én így tudom elképzelni azt, hogy jó érzés.
Az, hogy nem megfelelő módon-technikával-ügyességgel állnak a nőkhöz, az sajnálatos. Nagyon sokszor tapasztaltam már azt, hogy:" nem tudok elélvezni, vagy csak ritkán" és furcsa mód, mindig rácáfoltam erre. Én egyfajta kihívásnak éreztem ezt.
Vannak nők, akik emiatt magukban keresik a hibát, miközben ugye egy kis odafigyeléssel vagy próbálgatással megoldható lenne a gond (csak sok pasi nem gondol bele, hogy valamit nem jól csinál, vagy csak nem kap visszajelzést, h mit csinálhatna jobban). Sok nő azért hiszi azt, hogy képtelen rá, miközben nem ő képtelen, hanem a partner béna.
Nem érdekel, ha lehúzzátok a válaszom, én ezt a személyes tapasztalatom alapján írom le.
Én el tudok élvezni aktus alatt, megfelelő póz, kreativitás kérdése. A natúr ki-be mozgás nekem kevés, de ha picit változtat ember a pozíción,szögen hogy több ingert kapjon, láss csodát sikerülhet. Ehhez kell a partnerrel való összhang.
Az pont nem érdekel mi az orgazmusom megnevezése, típusa, aktus alatt történik. Így teljesen elégedett vagyok. A 99%od erős túlzás. Hogy az aktust miért igénylem? Mert isteni együtt élvezni a férfival akit szeretek és érezni a péniszét, ahogy kitölt.
Azt zárójelben megjegyzem: sose értettem miért ne lehetne aktus alatt úgy helyezkedni hogy a csiklót több inger érje. Még csak kéz se kell hozzá...Ugyanis csiklóval már jóval több nő is képes az orgazmusra. Nekem pl a hüvelyben lévő pénisszel vegyítve sokkal intenzívebb az orgazmusom mint egy nyalás során.
Azért mert nekik a szex sokszor a nyers reszelés, robotikus ki-be mozgást jelenti. Eszükbe nincs kicsit a csípőjükkel játszadozni, a szeméremcsontok összedörzsölése, megtekerés is ismeretlen nekik. Nincs szexuális kultúrájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!