Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők 99.99 százalékának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők 99.99 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor miért igénylik az aktust?

Figyelt kérdés

Elképzelem, hogy pasiként úgy kén rendszeresen megjáratnom a farkamat, hogy aztán nem megyek el… Nem látom ennek értelmét.

Ha nem tudnék az aktustól elélvezni, akkor kizárólag az orált igényelném, annak lenne csak értelme.

Nők! Miért jó nektek hogy egy f@sz ki be jár a puncitokban, ha nem vagytok képesek így jót érezni? Akkor minek hagyjátok? Sőt, hogy lehet hogy egyenesen igénylitek?

2022. ápr. 7. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
84%
Mert attól hogy nincs tőle orgazmusom még jó érzés és kielégítő lehet orgazmus nélkül is. Senki nem mondta hogy nem érzünk jót közben.
2022. ápr. 7. 13:21
 2/93 anonim ***** válasza:
96%

Mert nálunk a szex és az orgazmus is több összetevős sztori.

Nálam a csók, a simogatás, a mell, comb, fenék érintése... És igen, nyilván, a punci ingerlése is része az aktusnak.

Enélkül valószínűleg nehezebben mennék el 😄

Mint ahogy pl. nem tudnék elmenni csak attól, hogy a nyakamat csókolják... De azért sokat hozzá tud tenni az élvezethez 😜

2022. ápr. 7. 13:25
 3/93 A kérdező kommentje:

“ Mert attól hogy nincs tőle orgazmusom még jó érzés és kielégítő lehet orgazmus nélkül is. Senki nem mondta hogy nem érzünk jót közben “

Hát ha jó és kielégítő, akkor az bizony orgazmus.

Vagy akkor ha nem, légyszíves magyarázd el, hogy mit érzel és mi váltja ki azt az érzést…

2022. ápr. 7. 13:26
 4/93 anonim ***** válasza:
87%

Nem,nem orgazmus. Az is jo erzes,ha masszirozzak a talpam,megse elvezek el tole.

Jo erzes es kesz magamban tudni azt akit szeretek. Ennyi. Ha ertetlen vagy akkor igy jartal.

2022. ápr. 7. 13:28
 5/93 anonim ***** válasza:
93%
Te tévedésbe vagy.. Azt hogy mit érzek nem lehet elmagyarázni, de élvezem magát a behatolást is csak nincs tőle orgazmusom. Ugyanúgy ahogy élvezem ha a mellemmel foglalkoznak vagy simogatnak, de orgazmusom nem lesz tőle. Te sem csak az orgazmuskor érzel jó érzést hanem az oda vezető úton is...
2022. ápr. 7. 13:29
 6/93 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a kerdezo annyira egybites,hogy csak akkor jo neki,ha kifolyik a spermaja.

Irj ki meg vagy 20 kerdest.

2022. ápr. 7. 13:32
 7/93 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kérdező:

Neked is jó érzés, mikor benne van a kis biguszod egy p.nciban nem?

Én így tudom elképzelni azt, hogy jó érzés.

Az, hogy nem megfelelő módon-technikával-ügyességgel állnak a nőkhöz, az sajnálatos. Nagyon sokszor tapasztaltam már azt, hogy:" nem tudok elélvezni, vagy csak ritkán" és furcsa mód, mindig rácáfoltam erre. Én egyfajta kihívásnak éreztem ezt.

Vannak nők, akik emiatt magukban keresik a hibát, miközben ugye egy kis odafigyeléssel vagy próbálgatással megoldható lenne a gond (csak sok pasi nem gondol bele, hogy valamit nem jól csinál, vagy csak nem kap visszajelzést, h mit csinálhatna jobban). Sok nő azért hiszi azt, hogy képtelen rá, miközben nem ő képtelen, hanem a partner béna.

Nem érdekel, ha lehúzzátok a válaszom, én ezt a személyes tapasztalatom alapján írom le.

2022. ápr. 7. 13:34
 8/93 anonim ***** válasza:
73%

Én el tudok élvezni aktus alatt, megfelelő póz, kreativitás kérdése. A natúr ki-be mozgás nekem kevés, de ha picit változtat ember a pozíción,szögen hogy több ingert kapjon, láss csodát sikerülhet. Ehhez kell a partnerrel való összhang.

Az pont nem érdekel mi az orgazmusom megnevezése, típusa, aktus alatt történik. Így teljesen elégedett vagyok. A 99%od erős túlzás. Hogy az aktust miért igénylem? Mert isteni együtt élvezni a férfival akit szeretek és érezni a péniszét, ahogy kitölt.

Azt zárójelben megjegyzem: sose értettem miért ne lehetne aktus alatt úgy helyezkedni hogy a csiklót több inger érje. Még csak kéz se kell hozzá...Ugyanis csiklóval már jóval több nő is képes az orgazmusra. Nekem pl a hüvelyben lévő pénisszel vegyítve sokkal intenzívebb az orgazmusom mint egy nyalás során.

2022. ápr. 7. 13:39
 9/93 anonim ***** válasza:
67%

Azért mert nekik a szex sokszor a nyers reszelés, robotikus ki-be mozgást jelenti. Eszükbe nincs kicsit a csípőjükkel játszadozni, a szeméremcsontok összedörzsölése, megtekerés is ismeretlen nekik. Nincs szexuális kultúrájuk...

2022. ápr. 7. 13:44
 10/93 anonim ***** válasza:
73%
Azt a baromságot honnan szedted, hogy a nők 99.99% nak nincs???
2022. ápr. 7. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!