Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők hány százalékát nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hány százalékát nem szokták kinyalni?

Figyelt kérdés

Vajon ez az elmúlt 2 évtizedben mennyit változott? Akinek a punciját nem kényeztetik szájjal, annak miért nem?

Kort , nemet is kérek írni.

2019. okt. 21. 23:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Én nem szeretem ha nyalnak. 19L
2019. okt. 21. 23:19
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

39.3%-ukat nem szokták kinyalni.

Az elmúlt évtizedben ez 2%-kal csökkent az előző évtizedhez.

Akinek a punciját nem kényeztetik szájjal, annak azért nem, mert nem szereti.

kor, nem

2019. okt. 21. 23:24
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem a nyalast, ezert nem is szoktak. Ha olyan partnerem van akit ez kifejezetten izgat akkor neha vevo vagyok ra de engem nem izgat,sokszor inkabb kenyelmetlen a helyzet. Ritkan lehet jo, de akkor se szeretem ha sokaig csinalja:D

23L

2019. okt. 21. 23:25
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
2. voltam. Elnézést, csak az elmúlt 1 évtizedet vettem figyelembe. Az elmúlt 2 évtizedben 2.6%-kal csökkent.
2019. okt. 21. 23:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nyalom ki aki igényli, a csupasz, picit salátás punci a kedvencem, azért megbolondulok, de amíg ápolt egy puna szőrösen is kinyalom ha a gazdája szeretné
2019. okt. 21. 23:43
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Az a tapasztalatom, hogy sok csaj azért nem szereti, ha nyalják, mert

a) még nem nyalták ki rendesen, sok pasi nem csinálja jól, inkább csak szerencsétlenkednek puncinyalás címen;

b) nem tudnak felszabadulni közben, mert agyalnak: "nem unja, miért jó ez neki?" "biztos nincs rossz szagom ott?" "biztos nincs rossz íze?" - és ezért nem tudnak feloldódni.

Volt már 1-2 barátnőm, aki nem szerette, ha nyalják mikor összekerültünk, aztán függők lettek.

Ez nem a reklám helye volt, csak passzolt ide, ha nem is százalékos kimutatás...:D

2019. okt. 22. 00:24
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Engem sem, mert nem szeretem.
2019. okt. 22. 01:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem esdig egyik barátomnak sem volt ellenére hogy kinyaljon, ami szerencse mert én meg nagyon élvezem
2019. okt. 22. 06:58
 9/16 anonim ***** válasza:
38%

Nekem azért, mert én nem szeretem, ezért a partnerem sem erőlteti. Persze volt már, hogy hagytam olyan partnernél, akiről tudtam, hogy nehezen mondana le róla, de elélvezés közelében sem jártam, csupán kellemes volt. Az ujjazást jobban favorizálom, lassan, durván, abban tényleg kiéljük magunkat. :)

n36

2019. okt. 22. 08:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

45 év tapasztalata.

A hetvenes évek első fele 100 %-ban nyalásmentes.

A második felétől a mai napig 100 %-ig nyalással fűszerezett, de...

16,666 % kegyként gyakoroltatta a nyalást. Na akkor nyaltam nála először és utoljára.

:)

Jelen pillanatban 100 % nyalás szinte napi rendszerességgel.

:)

F66/N62.

2019. okt. 22. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!