Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a rosszlányokon? Help!
Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.
A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.
Hello! Nekem minimális tapasztalatom van a prostizás terén, de leírom, hogy annak idején én hogyan választottam.
Először is indián hirdető teljesen kizárva! Nem csak hogy nem izgulok fel rájuk, de ott a legnagyobb esélye, hogy elkapsz valamit, vagy hogy kirabolnak, megvernek stb.
Én a túl fiatal csajokat is eltávolítottam a lehetőségek közül. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy magát valamire is tartó jó külsejű csajnak szüksége lenne erre a szakmára. Ott valami nem stimmel. Valószínűleg stricis, vagy elmebeteg, vagy többen vannak ott. Nekem ez egyértelműen red flag.
Azt viszont jó ha tudod, hogy a hirdetők előszeretettel kozmetikázzák az életkorukat. Egy jó 20%-ot simán hozzáadhatsz általánosságban a valós korhoz. Egy 35 évesnek hirdetett csaj valószínűleg már simán betöltötte a 40-et. De mondjuk ha jól néz ki, jó a genetikája, akkor nem probléma.
Ezután megnéztem az értékeléseket. Nem csak a rosszlanyokon, hanem más oldalak fórumain is. Aki tényleg igazi "szakmabeli" annak általában van valamilyen értékelése, ügyfélköre.
Ez érthető is. Akik ténylegesen is vásárlók ezen a piacon, azok összetartanak. Senki nem akar betegséget, balhét, lebukást stb.
További kritérium, hogy ne vállaljon mindent. Ne legyen gumi nélküli aktus, ne legyen csók stb. Mert ezzel is csökkented az esetleges betegségek kockázatát. Egy minőségi prosti nem fogja megkockáztatni, hogy elkapjon valamit.
Szóval ezek alapján már jóval leszűkült az elérhető hirdetők köre, így már csak ki kellett választanom, hogy mit akarok. Ez már egyéni ízlés.
De mondom, én egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam ilyen szolgáltatónál. Viszont egyszer sem választottam rosszul.
Az itteni károgókkal meg ne foglalkozz. Ugye szokták mondani még a másik kapura játszókról, hogy "kölcsönös beleegyezéssel mindenki azt csinál, amit akar". Úgyhogy innentől bárki bármit kötekszik, az hiteltelen. Nehogy már nagyobb bűn legyen nőt dugni pénzért, mint buzulni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!