Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a rosszlányokon? Help!
Figyelt kérdés
Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.
A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.
2022. jan. 24. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Értékelések alapján választok
A visszamegyek egyszer voltam arany a jó alap
A képeket nézem alaposan, árulkodó
A fiatalokat kerülöm
A latinokat kerülöm
Egyéb, majd jól leírom
Meleg vagyok, nekem 8
Kövér csúnya kielégületlen lány vagyok, és szánalmas aki K.rvákhoz jár
35 szavazat
1/76 anonim válasza:
A legfrissebb HIV-teszt alapján.
2/76 anonim válasza:
Mi ez a sok prostis kérdés a napokban? Ennyi itt a kiélt szerencsétlen?
3/76 anonim válasza:
Egy valaki írja ki őket, akinek az élete megmentő öve a prostizás elmélete, és aki szerint aki nem imádja qrvákat az csak csúnya, kövér és kielégitetlen lány lehet.
4/76 anonim válasza:
Életem. Nem olyan ijesztőek a lányok az utcán vagy a kisboltban.
6/76 anonim válasza:
Metamorphosis miből gondolod hogy az utcán vagy a kisboltabn lévő lányoknak szükségük van egy qurvapecér incellre?🤭 Attól hogy a kérdező meg egyesek azt hiszik, hogy a közvélemény azért ítéli el a qrvákat és használóikat mert féltékenyek rájuk, a valóságban az ilyen pasik egyáltalán nem érdeklik a nőket. De véleménye mindenkinek van, attól még nem akarja őket senki lebeszélni meg a normális emberi kapcsolatok felé fordítani. Ugye kapnának rendes nőt, minek ámítani őket.
7/76 anonim válasza:
Aki nem engedi az értékelést az elég rossz jel. De ha engedi és nincs értékelés is fura. Hülyén hangzik, de fontosabb, hogy emberileg rendben legyen, minthogy a külsőn stimmel e minden.
8/76 A kérdező kommentje:
Nézzétek, lehet itt arcoskodni, 39 évesen elég élettapasztalattal pont leszarom mit gondol egy idegen. Volt elég nőm, plusz pár nagyon rossz év és kapcsolat, eltemettem magam körül mindenkit kb aki fontos volt. Emellett a kifogytam a legpszichopatabb lányokat akivel csak valaha találkoztam. A többi meg a pénztől izgul fel kurvára, csak szerelemnek hazudja. Sorry, de én annak adom aki van annyira egyenes legalább H ezt vállalja. A rosszsorsú aránya sok meg a nyavajgok véleménye nem hat meg. Szóval menjetek nyugodtan trollkodni máshova, mert én pont leszarom.
2022. jan. 24. 22:25
9/76 anonim válasza:
Te meg menj nyugodtan mások spermájában dagonyázni,kb.mindenki leszarja, csak ne itt hisztizz előtte.
10/76 A kérdező kommentje:
Meta életem, választ kapsz abból amit írtam, másfelől nincs se időm se kedvem szarakodni bolti kislányokkal. Cserébe van rá pénzem, és használom. Akár naponta, ennyi.
2022. jan. 24. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!