Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a rosszlányokon? Help!
Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.
A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.
Ne legyen cigány ne legyen magyar cigány sem az még roszabb (tisztelet a kivételnek)
Legyen értékelése,legyen egy normális helyesírási hibáktól mentes bemutatkozása ha lehet arc és maga készített fényképei legyenek így a legkisebb a csalódás esélye.
Mi alapján választanék, ha elsősorban nem a saját igényeim alapján? :) Átgondolom, hogy mit is szeretnék, és bejelölöm a keresőben, hogy azokat szeresse a lány. Csak azok közül választok, akiket a "kér értékelést", "ellenőrzött" és "maximális diszkréció" szűrők alapján kapok. A "nagyon kedves" és a "szép arcú" is alapelvárás nálam.
Mivel az én felfogásom szerint a "maximális diszkréció"-ba nem fér bele az, hogy a lány arccal hirdet, így az arcos hirdetések nálam nem játszanak. (Ha arccal hirdet, akkor akár a szomszédai/lakókörnyezete is képben lehet, és én azt nem szeretném, hogy a szomszéd is tudja, miért megyek.)
A fentieken kívül nekem még fontos szempont, hogy lehetőleg rendszeresen járjon szűrésekre, és erről legyen friss dokumentációja (vagy a fotói között, vagy a helyszínen megtekintető formában).
Természetesen az értékeléseket is elolvasom, de itt csak azokat az értékelőket veszem figyelembe, akik legalább két lánynak írtak értékelést. (Egyes lányok beregisztrálnak különböző nicknevekkel az oldalra, és ezekről az álprofilokról maguknak írják a kamu értékeléseket. Ha valakinek túl sok értékelése van, az is gyanús. Főleg ha arányaiban túl sok az "1 értékeléses" értékelő. Ilyen lányhoz sem megyek, mert gyanús, hogy a csaj szándékosan meg akar téveszteni.)
Ezekkel a keresési szempontokkal még soha nem ért csalódás, pedig már jó sok éve járogatok lányokhoz, 1-2-höz visszatérő jelleggel is.
Köszi az újabb tanácsokat. 37 jók a szűrések nàlad, annyi csak a problémám h ennyi szűrővel pesten frankó a téma, de egy megyeszékhelyen kb 2-3 lány marad a mondjuk 40-ből.. és akkor eü papírt még meg se említett az ember.
36 köszi, a stabil hirdető is plusz segítség lehet. Mivel a lehúzósok új reget csinálnak időnként.
A biztos visszamegyek többször voltam stb vs egyszer voltam arányt nem nézitek? A jó lányoknál 1,5-2x arányt vettem észre, a masszázslányoknál 2-3x. Persze egy jó hirdetőnek is lehet 1-1 aránya, ha pl 40+ és tizenéves képekkel hirdet egyfelől a kora miatt másrészt h az ember kicsit átverve érzi magát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!