Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi alapján választasz lányt/pr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a rosszlányokon? Help!

Figyelt kérdés

Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.

A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.

#szex #prostituált #örömlány #K.rvák #Hogy választasz lányt
2022. jan. 24. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:
Szerintem go aludni, mert bezárt a kék osztriga, apád lassan hazaér. Ha meglátja hogy kis pöcsöd rángatva itt trolkodsz ilyenkor, lesz nemulass..
2022. jan. 30. 23:22
 62/76 anonim ***** válasza:
Nekem segithetsz valasztani 😀
2022. jan. 30. 23:23
 63/76 anonim ***** válasza:
32%

Amúgy az a vicc, hogy itt is kehetne ismerkedni, de a legtöbb nő lekoptat mindenkit.

Aztán ilyen kerdesek alá azért beírják, hogy jaj, miért nem ismerkedik az ember, meg minek megy prostihoz....

Eszem megáll.

2022. febr. 1. 05:33
 64/76 anonim ***** válasza:
30%
Ja, full érthetetlen, miért nem ismerkedünk itt veletek.😂
2022. febr. 1. 05:55
 65/76 A kérdező kommentje:
Valaki rakjon már valamit Meta szájába, erre játszik a lány. Nem az élvezetért, de az az 5 perc csend mindent megér, amíg nem itt trollkodik a normális életrevaló, ribikedvelő srácokkal. Köszi
2022. febr. 1. 18:01
 66/76 anonim ***** válasza:
6%
Aki életrevaló, az nem prostizik.😅
2022. febr. 1. 18:02
 67/76 A kérdező kommentje:

Nocsak, 1 percig bírtad szó nélkül?

Update: bilincseljétek is a radiátorhoz, mert úgy fest így is eléri a billentyűzetet!

2022. febr. 1. 18:09
 68/76 anonim ***** válasza:
45%
Szájpecket neki :D Valami jó vörös acélgolyót, bőr madzaggal :D
2022. febr. 1. 20:12
 69/76 anonim ***** válasza:
54%
Kik azok a latinok? Komolyan kérdezem.
2022. febr. 3. 15:36
 70/76 anonim ***** válasza:
32%

Cigányok. Te melyik bolygón élsz?

Régen ismerkedtek itt a lányok. Mára már letettem erről.

Nem mintha lenne még időm plussz csajokra...

2022. febr. 4. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!