Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a rosszlányokon? Help!
Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.
A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.
Amúgy az a vicc, hogy itt is kehetne ismerkedni, de a legtöbb nő lekoptat mindenkit.
Aztán ilyen kerdesek alá azért beírják, hogy jaj, miért nem ismerkedik az ember, meg minek megy prostihoz....
Eszem megáll.
Nocsak, 1 percig bírtad szó nélkül?
Update: bilincseljétek is a radiátorhoz, mert úgy fest így is eléri a billentyűzetet!
Cigányok. Te melyik bolygón élsz?
Régen ismerkedtek itt a lányok. Mára már letettem erről.
Nem mintha lenne még időm plussz csajokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!